Keystone logo
Federal University Of Juiz Fora / Universidade Federal de Juiz de Fora

Federal University Of Juiz Fora / Universidade Federal de Juiz de Fora

Federal University Of Juiz Fora / Universidade Federal de Juiz de Fora

Introduktion

Federal University of Juiz de Fora (UFJF) er et offentligt universitet med base i Juiz de Fora (Minas Gerais-staten, Brasilien) med en avanceret campus i Governador Valadares (i samme stat). Institutionen har positioneret sig som et videnskabeligt og kulturelt center i et område med mere end tre millioner indbyggere og er rangeret blandt de bedste universiteter i Latinamerika med både national og international anerkendelse.

UFJF, der er til stede i studerendes daglige liv, fra det grundlæggende til kandidatniveau, investerer i kvalifikationen for dets fakultet og dets uddannelses-tekniske personale og stræber efter konstant opdatering af sine laboratorier og klasseværelser samt prioriterer en dialog med samfundet , opfylder alle forskrifterne for undervisnings-forsknings-udvidelsesstativet.

UFJF har nu 93 muligheder for bacheloruddannelser og 36 kandidatuddannelser og 17 doktorgradskurser inden for alle vidensområder. Mere end 20.000 studerende går dagligt rundt på campus uden at tælle de cirka tre tusinde studerende fra fjernundervisning.

UFJF, der er oprettet som et center for forskning og videnproduktion, fremmer dannelsen af etiske, kritiske ydeevne inden for høj kvalitet både på arbejdsmarkedet og i den akademiske verden, der er forpligtet til et mere retfærdigt og egalitært samfund.

Placeringer

  • São Pedro

    Rua José Lourenço Kelmer,s/n, 36036-900, São Pedro

    Spørgsmål