Keystone logo
Federal University of Pelotas - Universidade Federal De Pelotas (UFPEL)

Federal University of Pelotas - Universidade Federal De Pelotas (UFPEL)

Federal University of Pelotas - Universidade Federal De Pelotas (UFPEL)

Introduktion

Beliggende i den sydlige del af Rio Grande do Sul, i byen Pelotas, 250 km fra Porto Alegre, statens hovedstad, blev Federal University of Pelotas (UFPEL) oprettet i 1969. Dets historie går tilbage til Rural University of Syd (URS), hvis fremkomst i 1960 skyldtes bestræbelser flyttet af lærere fra School of Agronomy Eliseu Maciel, der siden 1957 kæmpede for dets oprettelse.

Dekretet, der skabte Rural University of the South, knyttet til landbrugsministeriet, blev sammensat af Centennial School of Agronomy Eliseu Maciel, Higher School of Domestic Sciences, School of Veterinary, Graduate School og Training and Information Center (Cetreisul ), betragtes som en akademisk enhed.

I 1967 federaliserede dekret nr. 60.731 Rural University of the South, der blev overført til Ministeriet for Uddannelse og Kultur, skiftende navn til Federal Rural University of Rio Grande do Sul (UFRRS), og enhederne gik fra kurser til colleges .

I 1968 blev der oprettet en kommission bestående af professorer og akademikere, der havde til formål at studere og foreslå omstrukturering af universitetet.

Den 8. august 1969 underskrev præsidenten for republikken således et dekret, der forvandlede det føderale landdistriktsuniversitet i Rio Grande do Sul til det føderale universitet i Pelotas (UFPel), der består af fakultetet for agronomi Eliseu Maciel, Det Veterinærfakultet Medicin, Det Husholdningsvidenskabelige Fakultet, Det Juridiske Fakultet (grundlagt i 1912), Det Tandlægevidenskabelige Fakultet (1911) - de sidste to, der tilhører Federal University of Rio Grande do Sul, og Institute of Sociology and Politics (ISP), grundlagt i 1958.

Og andre private institutioner, der eksisterede i Pelotas, blev føjet til UFPel, såsom Conservatory of Music of Pelotas, School of Fine Arts Dona Carmen Trápaga Simões og Medicine Course af Instituto Pró-Ensino Superior i den sydlige del af staten ( Ipesse). Og det samme år blev Visconde da Graça Agrotechnical Group (CAVG) også en del af UFPel.

Fakultetet for husholdningsvidenskab gav for sin del anledning til andre enheder, såsom Det Uddannelsesfakultet, Fødevarekemi Kurset og Det Fakultet for Administration og Turisme. Han var også ansvarlig for oprettelsen af Consumer Information and Guidance Service (Siocon), som arbejdede i 18 år i Pelotas, inden for uddannelse og forbrugerbeskyttelse. Studieobjektet ved Det Husholdningsvidenskabelige Fakultet har altid været familien, især familien med lav indkomst. Han uddannede bachelor- og kandidater til undervisning i 1. og 2. grad. Han havde sin sidste optagelseseksamen i 1997. Hans minder er en del af UFPels rødder.

Placeringer

  • Historical Centre

    Rua Gomes Carneiro,1, 96010-610, Historical Centre

    Spørgsmål