Keystone logo
Federal University Of Santa Catarina

Federal University Of Santa Catarina

Federal University Of Santa Catarina

Introduktion

Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC) har sin hovedcampus i Florianópolis, hovedstaden i staten Santa Catarina, Brasilien. Grundlagt den 18. december 1960 med det formål at fremme undervisning, forskning og opsøgende, UFSC leverer gratis og offentlig uddannelse og er placeret blandt de bedste universiteter i Brasilien og i Latinamerika.

UFSC's mission er at producere, systematisere og socialisere filosofisk, videnskabelig, kunstnerisk og teknologisk viden, udvide og uddybe de studerendes uddannelse til professionel praksis, kritisk tænkning og national og international solidaritet med henblik på at opbygge et retfærdigt og demokratisk samfund og også garanterer livskvaliteten.

Med fire andre campusser fordelt i byerne Araranguá, Blumenau, Curitibanos og Joinville består UFSC-samfundet af omkring 50.000 mennesker, herunder omkring 6.000 fakultets- og medarbejdere. Universitetet har næsten 30.000 bachelorstuderende tilmeldt mere end 100 programmer på campus og 10 fjernundervisningsprogrammer. På kandidatniveau tilbyder UFSC omkring 9.000 pladser i mere end 60 akademiske kandidatuddannelser, 15 professionelle kandidatuddannelser og 50 doktorgradsprogrammer ud over et antal kandidatuddannelsesprogrammer, der tilbydes på campus eller via fjernundervisning.

UFSCs præstationer ses som en reference i Brasilien og i udlandet, og dets internationaliseringsproces inkluderer samarbejdsaftaler med uddannelsesinstitutioner over hele verden. I øjeblikket er der mere end 300 partnerskaber med lande i alle dele af kloden.

Placeringer

  • Trindade

    Rua Engenheiro Agronômico Andrei Cristian Ferreira,s/n, 88040-900, Trindade

    Spørgsmål