Keystone logo
Federal University Of Sergipe

Federal University Of Sergipe

Federal University Of Sergipe

Introduktion

Federal University Of Sergipe (UFS) er en offentlig videregående uddannelsesinstitution, der blev grundlagt den 15. maj 1968. UFS har etableret sig som en institution, der er forpligtet til ekspertise inden for undervisning og forskning samt forskellige forlængelsesrelaterede aktiviteter i lokalsamfund. Universitetets vigtigste mission er at bidrage til statens fremskridt gennem videngenerering og dannelse af kritiske, borgerlige borgere, der er forpligtet til at fremme en bæredygtig udvikling i regionen.

I øjeblikket har UFS campusser i kommunerne São Cristóvão, Aracaju, Laranjeiras, Itabaiana og Lagarto og tilbyder årlig tilmelding til 5.500 indkommende førsteårsstuderende med 106-retters muligheder.

Andre kursusledige stillinger tilbydes gennem fjernundervisning i 15 forskellige centre i hele Sergipe: Arauá, Areia Branca, Brejo Grande, Estância, Japaratuba, Laranjeiras, Lagarto, Poço Verde, Porto da Folha, São Domingos, Carira, Nossa Senhora das Dores, Nossa Senhora da Glória, Propriá og São Cristóvão.

Hvad angår kandidatstudier, tilbyder UFS 46 kurser, herunder 9 Ph.D. programmer, 37 kandidatuddannelser og 3 professionaliserende kandidatuddannelser.

I lighed med andre offentlige videregående uddannelsesinstitutioner i Brasilien har UFS udvidet geografisk i løbet af de sidste otte år, induceret af føderale uddannelsespolitiske politikker med det formål at udvide adgangen til uddannelse i hele staten. For nylig er føderale politikker med det formål at internationalisere brasilianske universiteter begyndt, som involverer programmer og projekter, der søger at muliggøre større kontakt mellem brasilianske studerende og udenlandske universiteter samt modtagelse af udenlandske studerende på vores universiteter. Vi mener, at udvekslingen af studerende spiller en vigtig rolle ikke kun, når det kommer til at sprede viden, men også med hensyn til at udvide forståelse og forståelse blandt forskellige kulturer. Disse to bevægelser, geografisk ekspansion og internationalisering betragtes som grundlæggende handlinger til opfyldelse af UFS 'grundlæggende formål, nemlig at træne fagfolk, uddanne borgere og hjælpe med at skabe, spredning og bevarelse af viden på en interaktiv måde med lokale samfund, hvorved demokratiet styrkes og befolkningens livskvalitet forbedres.

Placeringer

Placeringer
  • s/n

    Avenida Marechal Rondon,s/n, 49100-000, s/n

    Spørgsmål