Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Ferris State University

Ferris State University

Ferris State University

Introduktion

Ferris State University forbereder de studerende til vellykket karriere, ansvarligt medborgerskab og livslang læring. Gennem sine mange partnerskaber og sin karriereorienterede, brede uddannelse betjener Ferris vores hurtigt skiftende globale økonomi og samfund.

Ferris State University 's kerneværdier

Samarbejde: Ferris bidrager til fremme af samfundet ved at opbygge partnerskaber med studerende, alumner, erhvervsliv, regeringsorganer, akkrediteringsbureauer og de samfund, som universitetet tjener.

Mangfoldighed: Ved at tilbyde et campus, der er støttende, sikkert og imødekommende, omfavner Ferris en mangfoldighed af ideer, overbevisninger og kulturer.

Etisk samfund: Ferris anerkender hvert medlem af universitetssamfundets iboende værdighed og behandler alle med respekt. Vores handlinger styres af retfærdighed, ærlighed og integritet.

Excellence: Ferris er forpligtet til innovation og kreativitet og stræber efter at producere resultater af højeste kvalitet i alle sine bestræbelser.

Læring: Ferris State University værdsætter uddannelse, der er karriereorienteret, afbalancerer teori og praksis, udvikler kritisk tænkning, fremhæver aktiv læring og fremmer ansvar og ønsket om en livslang forfølgelse af viden.

Mulighed: Ferris, med fokus på at udvikle karriereevner og viden, giver muligheder for borgerskab, ledelsesudvikling, fremskridt og succes.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Big Rapids

    South State Street,1201, 49307, Big Rapids

    Spørgsmål