Keystone logo
FFHS Swiss Distance University of Applied Sciences

FFHS Swiss Distance University of Applied Sciences

FFHS Swiss Distance University of Applied Sciences

Introduktion

Swiss Distance University of Applied Sciences (Fernfachhochschule Schweiz – FFHS) er et nationalt anerkendt universitet. Siden 1998 har det udbudt deltidsbachelor- og kandidatuddannelser og efteruddannelser. Med mere end 20 års erfaring inden for fjernundervisning er det det førende e-læringsuniversitet i Schweiz og er et alternativ for studerende, der ønsker at kombinere arbejde, familie og studier.

FFHS har fire lokationer i Zürich, Basel, Bern og Brig. Det har 150 ansatte og mere end 500 undervisere, som formidler deres specialviden til omkring 2.900 studerende (status: 2021) på en praksisorienteret måde. I sine fire forskningsinstitutter udfører FFHS anvendelsesorienteret forskning inden for områderne webvidenskab, ledelse og innovation, sundhed og e-læring under et præstationsmandat fra den føderale regering.

Siden 2004 har FFHS været tilknyttet University of Applied Sciences and Arts of Southern Switzerland (Scuola Universitaria Professionale della Svizzera Italiana - SUPSI) og indarbejdet i dens overordnede strategi.

Siden 2017 har FFHS haft en UNESCO Chair of Personalized and Adaptive Distance Education.

En pioner inden for blended learning

FFHS har tilbudt gradskurser i henhold til "blandet læring"-modellen i over 20 år og anses for at være en pioner inden for fjernundervisning i Schweiz. Dens model er baseret på omkring 80 % selvstudie eller onlinestudie og 20 % klasseundervisning. Den innovative studieform – en kombination af e-learning med traditionel undervisning og direkte praktisk relevans – lukker et hul i det schweiziske uddannelsessystem: FFHS uddanner højt kvalificerede fagfolk uden at fjerne dem fra arbejdsmarkedet.

Placeringer

 • Brig

  Schinerstrasse,18, 3900, Brig

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål