Keystone logo
FH Aachen University of Applied Sciences

FH Aachen University of Applied Sciences

FH Aachen University of Applied Sciences

Introduktion

FH Aachen University of Applied Sciences

Med mere end 14.500 studerende, næsten 2.000 kandidater om året, ti fakulteter, mere end 90-graders programmer, ni interne og tre tilknyttede institutter samt fire kompetenceplatforme, FH Aachen University of Applied Sciences , med sine Aachen og Jülich placeringer, er et af de største og vigtigste universiteter for anvendt videnskab i Tyskland. Omkring 230 professorer samt ca. 900 ansatte arbejder her i undervisning, i forskning og i administration.

FH Aachen tilbyder sine studerende et førsteklasses studieforløb, der forbereder dem fremragende til job i moderne og trendsættende erhverv. Bortset fra de traditionelle MINT-emner, såsom matematik, informatik, naturvidenskab og teknologi, omfatter universitetets vifte af kurser også forretningsstudier og design. I tråd med markedskravene tilbydes ikke mere end 90 bachelor- og kandidatuddannelser kun som fuldtidsstudier, men der er også et stadigt stigende antal dobbeltstudier i tråd med markedets krav.

Universitetet fokuserer på moderne undervisning, der styres af den nyeste didaktiske indsigt og anvender opdaterede metoder såsom e-læring. Studerende får individuel personlig støtte, der giver mulighed for en intens udveksling af viden og erfaringer med lærerpersonalet. Indarbejdelsen af aktuelle forsknings- og udviklingsresultater forbereder studerende optimalt på deres professionelle karriere efter eksamen.

Når det kommer til forskning, stræber FH Aachen efter at være blandt de stærkeste anvendte videnskabsuniversiteter i Tyskland. Kompetencerne er hovedsageligt inden for de fremtidige områder inden for energi, mobilitet og biovidenskab. De seneste forskningsresultater er direkte indarbejdet i undervisningen.

Gennem tæt samarbejde med regionale virksomheder samarbejder universitetet og virksomhederne om udvikling af produkter og metoder, der giver merværdi direkte i regionen. FH Aachen træner og uddanner unge kvinder og mænd, der påtager sig ansvar i regionale virksomheder og bidrager til udviklingen af den lokale handel og industri ved at anvende deres forskningsrelaterede ekspertviden og metodiske færdigheder.

Udvidelsen af regionalt, nationalt og internationalt netværk inden for undervisning og forskning er en væsentlig del af FH Aachens planer for fremtiden, især med hensyn til den regionale placering af universiteterne i Aachen og Jülich i umiddelbar nærhed af Belgien og Holland. Et yderligere afgørende skridt er at tilbyde internationale uddannelser. Her er undervisningssproget engelsk, som skal tiltrække flere udenlandske potentielle studerendes interesse. I denne sammenhæng er samarbejdet med adskillige og betydningsfulde udenlandske partneruniversiteter i FH Aachen særligt attraktivt.

FH Aachen's Freshman Institute forbereder studerende fra hele verden til et yderligere studium i Tyskland. At give sprogkundskaber såvel som indholdskompetence på en meget fokuseret måde gør det muligt for studerende problemfrit at begynde på en bacheloruddannelse i Nordrhein-Westfalen.

Placeringer

 • Aachen

  Bayernallee,11, 52066, Aachen

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål