Keystone logo
FHNW Academy of Art and Design, Institute Digital Communication Environments

FHNW Academy of Art and Design, Institute Digital Communication Environments

FHNW Academy of Art and Design, Institute Digital Communication Environments

Introduktion

Instituttet Digitale Kommunikationsmiljøer HGK Basel tilbyder internationalt akkrediterede læseplaner på bachelor, kandidat og ph.d. niveauer , der afspejler den rige tradition fra Basel School of Design i særdeleshed og schweizisk grafisk design generelt.

Byen Basel, som ligger i den tri-nationale Rhin-floddal, er et unikt kulturmiljø med nem adgang til Frankrig og Tyskland.

Mens vores bachelorkursus fokuserer på de studerendes evne til at gennemføre en kreativ proces, stræber vores Master of Design-program efter at udvide de studerendes individuelle designordforråd baseret på arven fra schweizisk design og dets unikke pædagogik. Den internationale Master of Design udføres i samarbejde med University of Illinois i Chicago (UIC). Uddannelsen fører til en dobbelt grad fra UIC og HGK Basel.

International Master of Design UIC / HGK Basel

Grafisk design, visuel kommunikation og mediedesign giver visuel form til budskaber, der bliver en del af vores hverdag. Selvom disse discipliner bidrager til den meget omtalte "imageflod" i nutidens samfund, finder vi implicit viden om billedernes betydning, processen med at skabe dem og deres mediehenvisninger af ekstrem betydning. Det er på dette centrale tema, at MD'erne er fokuseret. Derfor er målet med uddannelsen uddybning af procesorienterede designfærdigheder gennem projektorienteret designarbejde med øget analytisk kompetence inden for billedteori og medievidenskab.

Nøgle problemer

Det internationale partnerskab mellem UIC og HGK Basel genererer en række muligheder for deltagerne i programmet, såsom internationale praktikophold, studier i et fremmedkulturelt miljø og en international gruppe af studerende og professorer.

Basel School of Designs unikke metodik, dens tradition og dens fokus gør MDes-programmet til en ekstraordinær mulighed for at opnå et højt niveau af praktisk og teoretisk designkompetence.

MDes-programmet er involveret i de aktuelle diskussioner om den internationalt orienterede designpraksis og dens problemstillinger inden for designforskning. I kombination med Basel School of Designs stærke praktiske baggrund får kandidatstuderende mulighed for at være på forkant med diskursen om billedteori og designorienteret forskning.

Spørgsmål