Keystone logo
Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences

Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences

Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences

Introduktion

Salzburg University of Applied Sciences

Salzburg University of Applied Sciences tilbyder sine 3.200 studerende en førsteklasses akademisk uddannelse med en stærk praktisk orientering i følgende afdelinger: Anvendt samfundsvidenskab , erhvervsliv og turisme , kreative teknologier , sundhedsvidenskaber , grøn teknik og cirkulært design og informationsteknologier og digitalisering . Med sit internationale udsyn og fokus på innovativ forskning og undervisning er universitetet en pioner inden for fremtidsrettede løsninger for erhvervslivet og samfundet.

Vi samarbejder med partnerinstitutioner i Europa, Amerika, Asien og Australien i internationale projekter samt udveksling af fakulteter og studerende. Udover deres studier kan studerende skabe netværk til senere professionelle karrierer på Salzburg University of Applied Sciences. Alle vores auditorier og laboratorier leverer moderne, avanceret udstyr. Vores lokationer - Urstein Campus, Kuchl Campus, Salzburg Campus (Universitetshospitalet LKH) og Schwarzach Campus (Kardinal Schwarzenberg Hospital) - er beliggende i et af de smukkeste områder i verden.

Høj forskningskompetence

Salzburg University of Applied Sciences fokuserer på anvendt forskning, især inden for informationsteknologi, business & turisme, medier og design, sundhedsrelaterede undersøgelser samt træteknologier.

Innovative og tværfaglige læseplaner

Vi leverer unikke læseplaner, der integrerer teknologi, indhold, kunst og forretningsaspekter. Domænespecifik viden suppleres med sociale færdigheder.

Fremragende industri kontakter

Vi har tætte bånd til førende regionale og internationale virksomheder. Professionelle praktikophold og projekterfaring er en central del af vores studier. Salzburg University of Applied Sciences samarbejder tæt med virksomheder. En stor procentdel af vores undervisere er også aktive i erhvervslivet.

Avanceret infrastruktur

Avanceret laboratorieudstyr giver de ideelle rammer for kreative sind og understøtter de mest avancerede undervisningsmetoder. Begge campusser kan nås med lokale tog eller busser. Salzburgs maleriske centrum ligger kun et par minutters kørsel derfra. Vi har også boligmuligheder på vores lokationer.

programmer

Bachelor- og kandidatuddannelser inden for disciplinerne:

Hurtige fakta

 • Grundlagt i: 1995
 • Antal uddannelser: 18 Bachelor, 15 Master
 • Antal studerende: 3.200
 • Antal undervisnings- og forskningspersonale: 1.200
 • Antal alumner: 12.500

Mere information på www.fh-salzburg.ac.at .

Placeringer

 • Salzburg

  Puch/Urstein Campus: Campus Urstein Süd 1, A-5412, Salzburg

  • Salzburg

   Kuchl Campus: Campus Kuchl, Markt 136a, A-5431, Salzburg

   • Salzburg

    Salzburg - Müllner Hauptstraße 48, , Salzburg

    Spørgsmål