Keystone logo
Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Introduktion

FHSU er den førende fremsynede, entrepreneurielle universitet i Midtvesten. Vi har en indskrivning af mere end 13.000 studerende og tilbyde hundredvis af programmer certifikat og uddannelse på den associerede virksomheds, bachelor- og kandidatuddannelser niveauer gennem 28 akademiske afdelinger. Vi tiltrækker målrettet studerende, der ønsker premier læringsmuligheder både i og uden for klasseværelset kombineret med ekstraordinær én-til-én opmærksomhed og støtte.


Vores professorer er fremragende lærere, der motiverer eleverne til at udvikle deres unikke talenter. Som et resultat, vores studerende opgradere med en dyb forståelse af viden samt faglige kompetencer og tillid til, at give dem en konkurrencefordel i deres karriere, nu og i en menneskealder.


Ligger halvvejs mellem Denver og Kansas City, FHSU er en indbydende samfund i hjertet af det historiske Hays, et samfund, der fejrer sine grænseområder rødder og dens moderne sensibilitet - caféer, one-of-a-kind restauranter, shopping, og et pulserende kunst scene.


Fort Hays State University har længe haft en politik om at gøre information let tilgængelig og sikrer overensstemmelse med føderale HEA og HEOA lovgivning.

Akademiske Anliggender

Uanset om du er en high school elev i det vestlige Kansas søger at begynde din college karriere, et medlem af den militære søger at fuldføre din uddannelse, eller en professionel søger efteruddannelse, Fort Hays State University tilbyder hundredvis af graden, certifikat og kursus indstillinger på bachelor og kandidatniveau.

Fort Hays State University søger at give alle personer med innovative, tilgængelige og prismæssigt overkommelige uddannelsesmuligheder. Vores højeste prioritet er at udstyre de studerende med den grundige uddannelse, praktisk hands-on erfaring og internationalt perspektiv er nødvendige for at blive en succes, engageret medlemmer af det 21. århundredes arbejdsstyrke.

  • Læringsmuligheder med exceptionel dybde
  • Enestående fakulteter, som leverer exceptionel opmærksomhed og støtte
  • Forventning om sociale, civile og professionelle engagement
  • Udvikle partnerskaber, der samler kulturer, perspektiver, og tænkning
  • Innovation, der driver løsninger

Fremtidige internationale studerende

Der er tre måder, du kan anvende til at deltage i Fort Hays State University som en international studerende: som en ph.d.-studerende, som en bachelorstuderende, som en engelsk som andet sprog Student.

Du kan få adgang til 22 kandidatuddannelser til rådighed for internationale studerende, herunder økonomi, videnskab, og it-uddannelser. Der er over 60 akkrediterede programmer at vælge at større i som en bachelor studerende. Engelsk undervisning er tilgængelig fra begyndelsen gennem avancerede niveauer af engelsk sprogfærdighed.

Campus


Fort Hays State University er en sikker, smukke og venlige campus med omkring 4.300 elever at tage klasser på campus, herunder ca. 270 fra 24 forskellige lande. Vores fakultet og medarbejdere er kendt for deres enestående personlig opmærksomhed og støtte til de studerende, og bistand til internationale studerende er også på plads, såsom engelsk som andet sprog program, og personale dedikeret til at levere hjælp til udenlandske studerende i International Student Services Office.

FHSU ligger i Hays, Kansas, halvvejs mellem Denver og Kansas City med fire gange om dagen luftfartsaftaler til og fra Denver, Colorado. Studerende nyde fordelene ved små byliv i den brede kulturelle kontekst af et universitet med adgang til de store storbyområder i USA.Placeringer

  • Wichita

    600 Park Street

    Spørgsmål