Keystone logo
FIA – Fundação Instituto de Administração

FIA – Fundação Instituto de Administração

FIA – Fundação Instituto de Administração

Introduktion

Lanceret i 1980, Future Studies Program understøtter både offentlige og private organisationer med at forbedre deres planlægningsprocesser til bedre prognose og beskæftige sig med ændringer i deres forretningsmiljø og gennemføre muligheder for opførelse af deres ønskede fremtid.

PROFUTURO er ansvarlig for premium internationale MBA-programmer i Brasilien. Vores team arbejder med den højeste internationale standard i leverer MBA og korte varighed programmer, samt in-selskab kurser, der er designet til at imødekomme den enkelte virksomheds behov.

Den omfattende baggrund i forskning, bidrager væsentligt til virksomheder med rådgivning viden bakkes op af avancerede potentielle metoder tilstrækkelige til de særlige karakteristika og betingelser, de står over for.

Profuturo programmer:

International Executive MBA - Brasiliens mest dynamiske og erfaren gruppe af udøvende studerende skabe og gennemføre international virksomhedsstrategi. Højt respekteret og reference markedet inden topledere. Internationale seminarer til Kina, Indien, Europa og USA indgår som en integreret del af programmet.

International MBA - En virkelig multikulturel MBA undervises på engelsk og udbydes i Fuldtid og Deltid formater. I øjeblikket gennemsnitligt 13 nationaliteter i klasseværelset, vores kulturelt bevidste og forskelligartede studerende fokusere på at forbedre og udveksle viden, erfaringer og forretningsmodeller fra hele verden, nydt med en international studietur til USA og mulighed for at udvikle en høring af projektet i kendte brasilianske organisationer.

Amerika MBA - Tilbydes i samarbejde med top business schools fra Canada, USA og Mexico, programmet oprindeligt dækker centrale business management koncepter i Brasilien. I anden del af programmet op til 15 erfarne ledere fra de mest dynamiske økonomier i Amerika deltage i en uge i hvert land nedsænket i hver skole specialitet, at udveksle og kritisk analysere forretningsmodeller og bedste praksis. Derudover blandede grupper af 4-6 elever fra alle skoler arbejder på en real-life høring af projektet for en international virksomhed i et af de fire lande, præsentere de endelige resultater til kundens organisation i slutningen af ​​den tredje og sidste semester af kursus.

Strategisk Rådgivning og forskning

Executive Education - Open indskrivning og In-selskab

 • Ledelse for fremtiden
 • Strategisk ledelse og planlægning
 • Profuturo Seminarer
 • Internationale og indenlandske lederskab seminarer
 • Specialisering Kurser
 • In-selskab Kurser

Placeringer

 • São Paulo

  Profuturo – Programa de Estudos do Futuro R. José Alves Cunha Lima, 172, 05360-050, São Paulo

 • São Paulo

  FIA - Unidade Nações Unidas Avenida das Nações Unidas, 7221, 05425-902, São Paulo

Spørgsmål