Keystone logo
Finance and Information Management

Finance and Information Management

Finance and Information Management

Introduktion

Elite Graduate Program Finance & Information Management (FIM) tilbyder sine stærkt motiverede studerende forskellige eksklusive fordele, der gør det muligt for dem ikke kun at gennemføre et unikt og ambitiøst program, men også forberede dem på fremtidig karrieresucces i ledende stillinger, enten inden for forretning, videnskab eller regering. Programmet garanterer en bred uddannelse med forelæsninger og seminarer af nationale og internationale velrenommerede kolleger fra kendte universiteter.

I 2004 blev FIM introduceret inden for rammerne af Elite Network of Bavaria. FIM har fremstået som en stor succeshistorie lige siden: Ud over Universität Augsburg, Universität Bayreuth og Technische Universität München udgør andre nationale og internationale videnskabelige og forretningspartnere dette unikke og individuelle studieprogram.

At være en succes i en lederposition kræver både faglige såvel som interpersonelle kompetencer. Regelmæssige soft skills-kurser, sommerskoler, projekter med forretningspartnere og et obligatorisk socialt projekt som en del af læseplanen giver disse vigtige kvalifikationer. Således fremmer FIM personligheder med meget forskellige færdigheder og interesser. Desuden er den tekniske uddannelse, den personlige udvikling og udvidelse af tværfaglige kompetencer et vigtigt element i vores program med det formål at opbygge lederskabskompetencer. Desuden fører det høje niveau af mangfoldighed på grund af de forskellige baggrunde for både studerende og fakulteter til en stor gensidig berigelse.

Placeringer

  • Augsburg

    FIM Kernkompetenzzentrum Universitätsstr. 12 86159 Augsburg, , Augsburg

    Spørgsmål