Keystone logo
FinTech School

FinTech School

FinTech School

Introduktion

FinTech er ved at forme fremtiden for økonomi og global bankvirksomhed med teknologi. Finansielle institutioner ønsker at udvikle sig, men har brug for hjælp med at integrere FinTech i deres forretningsmodel. Teknologiprofessorer ønsker at hjælpe finansinstitutter gør sig klar til Finance 2.0, men mangler ofte tilstrækkelig forretningsmæssig kontekst. Iværksættere forsøger at forstyrre eksisterende forretningsmodeller, men har brug for hjælp til at gøre deres ideer til levedygtige produkter og / eller løsninger.

Det er her, vi kommer ind.

two people handshaking above table with laptop

rawpixel / Unsplash

Kurser og programmer til forskellige behov

FinTech School leverer praktisk træning om de seneste FinTech-sektorer, iværksætter- og produktudviklingsspørgsmål til enkeltpersoner, institutioner og iværksættere globalt. Folk, der ønsker at holde sig opdateret om industriens trends, vil finde vores kurser nyttige. De, der ønsker at forny sig i dette rum, vil finde vores omfattende programmer eller vores onsite boot-camp-lignende træning mere passende.

Praktisk træning ved at praktisere iværksættere

Det er ikke en akademisk institution. FinTech School blev grundlagt af FinTech-iværksættere og finansielle servicefolk, der har været der og gjort det. De har årtiers finansiel erhvervserfaring, der spænder over traditionelle firmaer som Goldman Sachs og BlackRock. Vores team har også grundlagt FinTech startups, som har gradueret fra branchens førende programmer som Y-combinator og har lanceret produkter, der nu efterfølges af venturekapitalister.

person using silver laptop computer on desk

John Schnobrich / Unsplash

Økosystem support

Vi er en del af et større FinTech innovationsøkosystem, FinTech Portefølje, som øger vores uddannelse med forskning, teknisk ressourcer og mentoring (inkubator og accelerator) support. Dette gør det muligt for iværksættere, enkeltpersoner og institutioner at flytte fra 'viden' til 'udførelse'.

Placeringer

  • San Francisco

    California Street,101, 94111, San Francisco

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål