Keystone logo
Five Branches University

Five Branches University

Five Branches University

Introduktion

Points of Excellence

I over 30 år, Five Branches University, Graduate School of traditionel kinesisk medicin har sat standarderne for ekspertise inden for traditionel kinesisk medicin (TCM) uddannelse og sundhedspleje.

respekteres University

Anerkendt som en af ​​landets bedste TCM skoler, Five Branches Universitet giver det højeste niveau af faglig uddannelse og sundhedspleje i traditionel kinesisk medicin og integrativ medicin i USA og internationalt.

To California universitetsområder

Du kan vælge fra vores to smukke campusser i Santa Cruz og San Jose, Californien eller deltage i undervisningen på både at nyde en betagende kystnære synspunkter eller unikke kulturelle by erfaringer. Begge campusser tilbyder masser af solskin og et mangfoldigt og progressiv miljø at leve.

sundhedscentre

De Five Branches University Sundhedscentre beliggende i Santa Cruz og San Jose, Californien give det bedste af TCM sundhedspleje. Behandling over 160 patienter hver dag, vores sundhedscentre er det ideelle sted for studerende at få erfaring i et klinisk miljø og for TCM klinikere og læger at yde ekstraordinær sundhedsydelser til deres patienter. Vores personale omfatter specialister i neurologi, intern medicin, gynækologi, pædiatri, onkologi, dermatologi, immun-mangel, oftalmologi, smertebehandling, gastroenterologi og kardiologi.

Master, ph.d. og Certificate Programs

Vores nationalt akkrediteret Master of traditionel kinesisk medicin (MTCM) og Doctor of Akupunktur og Orientalsk Medicin (DAOM) programmer giver et stærkt fundament i TCM diagnose, akupunktur og kinesisk urtemedicin, den nyeste TCM forskning, omfattende klinisk uddannelse, og en omfattende integrativ medicin uddannelse. Vores asiatiske Massage og Bodywork certificering program giver de studerende mulighed for at modtage både Californien og national massage certificering.

Erfarne Fakultet og kliniske eksperter

Lær af de mest gennemført fakultet i TCM uddannelse. Mange af vores læger og lærere har årtiers erfaring undervisning og øve TCM i anerkendte hospitaler og medicinske skoler i Kina og USA

Integrative Medicine på sit bedste

Gennem hele MTCM program, vil du lære de gamle og dybe principper for TCM diagnose og behandling, akupunktur og kinesisk urtemedicin, sammen med de bedste af vestlige medicin. Som DAOM studerende vil du styrke din TCM viden og færdigheder ved at lære avancerede niveauer af traditionel kinesisk og vestlig medicin diagnose, medicinske specialer, cross-henvisninger og effektiv praksis af tværfaglig medicin.

Omfattende herbology Træning

Five Branches University er respekteret blandt TCM gymnasier for sin enestående herbology afdeling. Blandt vores instruktører er Dr. Jeffrey Pang, efterkommer af en berømt kinesisk herbalist. Vores urt apotek indeholder mere end 400 rå urter, katalogiseret og lagret i traditionelle træ skuffer, og over 350 patentansøgninger formler.

Specialty Certificate Options

Som MTCM studerende, kan du modtage speciale certificering i Sports Medicine, Medicinsk Qigong, Five Element og Tuina Massage til at forbedre og skelne din TCM praksis. Det DAOM program tilbyder avanceret uddannelse af førende TCM specialister, læger og pædagoger til at give praktikere med den viden og færdigheder til yderligere specialisere sig i deres TCM praksis i: kvinders sundhed, Neuromuskulær Medicin og familie medicin.

Undersøgelse i Kina, Taiwan og Korea

Vores Study Abroad program er en af ​​de bedste måder at opleve den autentiske praksis TCM integreret med moderne vestlig medicin. Rejs til Asien for at lære TCM fra højt kvalificerede læger og lærere og til at modtage omfattende klinisk undervisning på et hospital indstilling, herunder at tjene en ph.d. på vores søster skoler i Hangzhou, Tianjin og Shenyang, Kina.

Efteruddannelse

Vores forpligtelse til kvalitet i uddannelse fortsætter ud over eksamen med vores efteruddannelser. Bringe ekspert lærere og undervisere sammen, tilbyder vi en bred vifte af høj kvalitet kurser i avanceret traditionel kinesisk medicin og give certificering i asiatiske Massage og Bodywork og Medicinsk Qigong.

Finansielle støtteprogrammer

Five Branches University er en akkrediteret institution for videregående uddannelse, der er godkendt til at deltage i føderale finansielle støtteprogrammer for MTCM, Mac og DAOM programmer. Vores finansielle støtteprogrammer kan hjælpe dig med at opfylde de finansielle omkostninger for din uddannelse, herunder både studieafgift og leveomkostninger.

Karrieremuligheder

Vores professionelle partnerskaber med Stanford University, Comprehensive Cancer Center på Alta Summit Bates Medical Center, Kaiser-Permanente, Zhejiang Chinese Medical University, og Tianjin University of traditionel kinesisk medicin tilbyde dig enestående uddannelses- og karrieremuligheder i hele verden. Karriere inden for TCM vokser og omfatter: at etablere en privat praksis, deltage i en gruppe praksis, der arbejder i en integreret medicinsk center, og jobmuligheder i uddannelse, forlagsvirksomhed, eller forskning.

Uanset din karriere valg, vil vores karriere udviklingsafdeling vejlede og støtte dig i at forfølge din optimale karriere, giver dig den faglige viden, færdigheder og niveau af tillid, der kræves for at blive en succesfuld traditionel kinesisk medicin praktiserende læge.

Graduate Success

Vores MTCM kandidater konsekvent opnå de højeste passerer scorer på både California akupunktur licens eksamen og de nationale certificering eksamener. Efter eksamen, vil du være kvalificeret til at tilmelde sig vores Doktorgrad og ph.d.-uddannelse, til at ansøge om en top-betalende holdning på en medicinsk institution eller at etablere en succesfuld TCM praksis overalt i verden.

Five Branches har vist sig ekstraordinært udført alumner, der er ledere i alle facetter af TCM: praktiserende læger, lærere, forfattere, internationale undervisere, konsulenter og forskere. Adgangen til disse alumner tilbyde dig fremragende networking muligheder for faglig udvikling.

Vi håber du vil slutte sig til os på Five Branches University for en virkelig markant uddannelsesmæssig erfaring, opdage den givende karriere for traditionel kinesisk medicin.

De Five Branches

Five Branches University Navnet stammer fra de fem filialer af traditionel kinesisk medicin, som opretholder og genoprette en persons harmoni med naturen: Akupunktur, herbology, Tuina Massage, Energetics, og kinesisk Dietary Medicine.

Akupunktur

Akupunktur bruger meget fine nåle til at regulere Qi (Yang) og Blood (Yin), produceret af de indre organer, som løber i de regelmæssige kanaler og ekstra meridianer, der selvfølgelig hele kroppen. Ifølge TCM teori, er alle menneskelige fysiske lidelser eller sygdomme relateret til dysfunktion af Qi og blod. Ved at indsætte akupunktur nåle i korrekte punkter, vi tonify Qi og Blod mangler eller puste nyt liv deres stagnation, hvilket resulterer i forbedret mental og fysisk sundhed.

herbology

Herbology er fremstilling og anvendelse af planter og mineraler som receptpligtig medicin. Kinesisk herbology findes i mange former, herunder pulver, piller, te, og cremer. Disse urter behandle lidelser og sygdomme gennem intern eller ekstern absorption. Da kinesiske urter har forskellige smag, egenskaber, naturer og funktioner, og fordi de kommer ind forskellige kanaler, urter påvirker strømmen af ​​Qi og blod, samt kroppens balance af Yin og Yang.

Tuina Massage

Tuina Massage henviser til brugen af ​​traditionel kinesisk massage til behandling skader i sener og muskler, og organsystemer lidelser. Tuina anvender pres på de punkter, samt de særlige bevægelser langs meridianer, at regulere og harmonisere strømmen af ​​Qi og blod.

Energetics

Energetics er øvelser, der heler gennem rytmiske vejrtrækning og kroppens bevægelser. Energetics omfatter interne helbredende kunst, såsom Five-Animal Motion udviklet af Hua Tuo, meditation, Medicinsk Qigong og forskellige stilarter Taijiquan, en intern kampkunst praktiseres over hele verden.

Kinesisk Dietary medicin

Kinesisk kosten medicin er en meget effektiv metode til selvbehandling afsagt i Kina over tusinder af år. Ligesom alle landbrugsprodukter samfund, Kina forstår den afgørende forbindelse mellem mad og sundhed. Således TCM læger ordinere energisk afbalanceret kost til at behandle disharmonier i Qi, blod og organfunktioner, ved hjælp af den energiske profil fødevarer.

På Five Branches, mener vi TCM uddannelse giver en dybtgående billede af menneskets forhold til naturen-en filosofisk udsigt i hjertet af alle store menneskelige civilisationer. Vi ønsker at forevige denne iboende TCM visdom.

Mission

Five Branches University, en Graduate School of traditionel kinesisk medicin, er dedikeret til at uddanne studerende til at blive ekstraordinære praktikere, undervisere og forskere.

Vores formål

Five Branches University er dedikeret til:

 • Give det højeste niveau af faglig uddannelse i traditionel kinesisk medicin og integrativ medicin i USA og internationalt.
 • Udvikle højtuddannede TCM kliniske praktikere, undervisere og forskere.
 • Advance praksis med TCM som en uafhængig medicinsk modalitet gennem klinisk praksis, uddannelse og forskning.
 • Tilskynde professionelle samarbejde mellem TCM praktiserende læger, fakultet, patienter og andre behandlere til at omdanne verdensbillede af sundhedsydelser; at anerkende TCM som en væsentlig del af verdens medicin.
 • Støtte en international og mangfoldig kulturel samfund ved at tilbyde vores programmer på tre sprog og ved at give studerende mulighed for at studere i udlandet.
 • Skabe et professionelt miljø for fakultet, medarbejdere og studerende, der fremmer akademisk ekspertise samt personlig vækst og udvikling.
 • Yde ekstraordinær TCM og integrativ medicin patientpleje til samfundet gennem fem filialer University sundhedscentre.
 • Uddan offentligheden om de betydelige fordele ved TCM sundhedsydelser gennem efteruddannelser og community foredrag.

Vision og Værdier

I løbet af de næste 20 år, vil Five Branches University udvikle sig til et internationalt universitet, undervisning på højt niveau TCM uddannelse på engelsk, kinesisk og koreansk og tilbyde TCM sundhedspleje i en integrativ medicin miljø i hele USA og på verdensplan.

TCM filosofi betragter medicin som en medfølende respons på menneskelig lidelse. Vi vil omfavne denne filosofi ved at tilskynde støttende og humanistiske akademiske og sundhedspleje miljøer. Vores fakultet medlemmer vil blive valgt ud, ikke kun på akademisk ekspertise, men også den lidenskab, de udspringer mens undervisning og mentorordninger studerende. Vores studerende vil blive valgt til faglighed samt deres medfølelse og vilje til at tjene andre.

Fire tendenser vil påvirke vores vision over de næste 20 år: Et stigende antal patienter vil fortsat søge højt kvalificerede TCM praktiserende læger som primære leverandører af sundhedsydelser. TCM skoler vil fortsætte med at forbedre deres programmer til at give højt kvalificerede TCM kliniske praktikere at imødekomme den stigende efterspørgsel.

TCM universiteter i Kina og medicinske eksperter i USA vil fortsætte med at samarbejde og dele deres ekspertise i TCM og vestlige medicin, en vital komponent for den avancerede udvikling af TCM ph.d.-programmer og forskning.

Videnskabsfolk, forskere og medicinske institutioner fortsat vil forske i dybden og effekt af TCM, hvilket resulterer i større accept af kinesisk medicin blandt læger og medicinske skoler.

En større efterspørgsel efter integrerede sundhedsvæsen vil udvikle sig som sundhedspersonale slutte sig sammen for at løse befolkningens fulde sundhedsmæssige behov ved at uddanne hinanden om deres arbejde og samarbejde at yde en effektiv behandling, forebygge sygdom og fremme optimal trivsel for patienter.

Placeringer

 • Santa Cruz

  200 7th Avenue Santa Cruz, CA 95062, , Santa Cruz

  • San Jose

   1885 Lundy Ave, Ste 108

   Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål