Keystone logo
© Domus Academy
Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Introduktion

Grundlagt i Firenze i 2009 fra inspiration fra vores russiske direktør Molugova Nadezhda og akademikere, er akademiet strategisk placeret i den italienske by Firenze; et ideelt sted hvor man kan lære og udvikle kunst og leve et liv, hvor hver dag øjet er fanget af den historiske italienske kunsts historiske skønhed, et sted hvor man kan bo og opleve den sande " dolce vita ".

75975_75958_IMG_4482.jpg

Stedet er en velkendt inspirationskilde, som helt sikkert gavner kunstneren. Firenze tilbyder et rigt og stimulerende miljø for kunst studier og levende, en stor livserfaring. Her er du i direkte kontakt med værker af mange store herrer - blandt dem Michelangelo , Leonardo da Vinci og Botticelli , som alle hed deres navn i denne by. Blandt de mange kunstgallerier og museer er der " Uffizi Gallery " og " Pitti Palace ", som er verdensberømte.

Byen byder på et livligt og sikkert natteliv og alle designers modebutikker, et stort antal barer og restauranter. Vores akademi ligger pænt omkring 20 minutters gåafstand fra centrum , i et meget godt betjent område.

Vores undervisningsmetode blev født for 300 år siden, da russiske kunstnere udviklede den, inspireret hovedsageligt af italienske og franske mestere fra renæssancen og senere perioder . Forskellige kendte kunstnere bidrog til denne metode og blandt dem: Repin , Surikov , Serov , Levitan , Vasnetsov og Kuindzhi .

Missionen i vores akademi er at bygge videre på så store traditioner og hjælpe eleverne til at udforske nye måder, ligesom de første " Avant-garde " -artister gjorde på deres tid. Det betyder at udtrykke sig på nye måder gennem en dyb forståelse af teknikker, der opnås gennem en integreret akademisk tilgang.

Vores Professorer er dygtige kunstnere uddannet fra top russiske akademier. Vi har et meget venligt miljø, hvor eleverne skal arbejde intensivt, men med vores professorer er de altid klar til at lytte, lede og opmuntre.

På grund af deres erfaring kan de hjælpe eleverne ved at hjælpe dem med at udtrykke deres potentiale og blive professionelle kunstnere, der arbejder med emner som maleri , tegning , anatomi , komposition , kromatik , perspektiv og kunsthistorie .

Placeringer

  • Florence

    Via Giuseppe Galliano, 78, 50144, Florence

Spørgsmål