Keystone logo
Florida Institute of Technology

Florida Institute of Technology

Florida Institute of Technology

Introduktion

Det hele startede med 37 cents

Florida Tech blev grundlagt i 1958 som "Brevard Engineering College." Det hele startede som en idé i Jerome P. Keuper, en visionær fysiker, der arbejder på Cape Canaveral.

Som universitetslære ville have det, udtrykte Keuper sit ønske om at skabe et videnskabeligt og teknologisk universitet til en ven over drinks på en lokal pub. Da han overhørte samtalen, skubbede en kollega 37 cents i vekslepenge hen over baren og sagde: "Der er din første donation, Jerry. Gå nu og byg det kollegium."

Så det gjorde Keuper. Og det, der startede med 37 cents som en natskole for de tidlige "missilmænd" i det amerikanske rumprogram, er nu et omfattende nationalt forskningsuniversitet, der er anerkendt over hele verden for deres fremragende forberedelse af studerende til fremtidens karriere.

Kerneværdier

 • Forskning til gavn for hele menneskeheden
 • Uddannelse for en levetid med succes
 • Globalt medborgerskab for en bedre verden

Mission statement

Florida Institute of Technology's mission er at levere uddannelse af høj kvalitet til en kulturelt mangfoldig elevgruppe for at forberede eleverne til at komme ind i den globale arbejdsstyrke, søge muligheder for videregående uddannelser og tjene i deres lokalsamfund. Universitetet søger også at udvide viden gennem grundlæggende og anvendt forskning og at tjene de forskellige økonomiske, kulturelle og samfundsmæssige behov i vores lokale, statslige, nationale og internationale valgkredse.

Til støtte for denne mission er vi forpligtet til at:

 • Fremme af studerendes udvikling ved at fremme og opretholde en produktiv institutionel vurderingskultur, der fører til kontinuerlig forbedring af akademiske og administrative programmer
 • Udvikling af en organisationskultur, der værdsætter og tilskynder intellektuel nysgerrighed, en følelse af tilhørsforhold og fælles formål blandt fakultetet, studerende og personalet, og stræben efter ekspertise i alle bestræbelser
 • Rekruttering og udvikling af fremragende fakulteter til at blive ledere inden for deres respektive områder og internationalt anerkendte forskere
 • At opnå anerkendelse som en effektiv, innovativ, teknologi-fokuseret uddannelses- og forskningsinstitution
 • Rekruttering og fastholdelse af en fremragende, meget udvalgt og kulturelt mangfoldig elevgruppe
 • Kontinuerlig forbedring af campuslivets kvalitet for alle medlemmer af universitetssamfundet
 • At give personlige og karrieremæssige vækstmuligheder for både traditionelle og utraditionelle studerende og medlemmer af fakultetet og personalet
 • Sikring og vedligeholdelse af professionel akkreditering for alle relevante programmer

138708_Clean_Room.jpg

Vi er Florida Tech

Det, vi er, er et privat, uddannelsesmæssigt, forskningsintensivt, forskningsintensivt, doktorgradsuniversitet beliggende i Melbourne på Floridas solrige "Space Coast." Men hvem vi er, er så meget mere. Vi er et fællesskab af forskere, lærde og studerende, der kommer fra hele verden. Vi er ingeniører, flyvere, innovatører, ledere, undervisere, atleter og astronauter. Vi har raketforskeres hjerner og Panthers hjerter. Vi er Florida Tech.

Vi er ubønhørlige

Florida Tech er et universitet af ledere og elever - et mangfoldigt fællesskab af studerende, ansatte, fakulteter og alumner, der er forenet i den ubarmhjertige jagt på storhed.

Vi er internationale

Studerende fra mere end 90 lande verden over vælger at bo og lære på Florida Tech, hvilket gør os til et virkeligt globalt universitet. Når vi siger #DuErVelkommenHer, mener vi det.

Vi skaber fremtiden

En af de primære principper i Florida Techs mission er at fremme videnskab og teknologi til gavn for Jorden og alle dens indbyggere. Så det er det, vi gør.

Vi har Panther Pride

Du kan mærke det første gang, du besøger campus, den dag, du er færdiguddannet, eller på et tidspunkt midt imellem. Men når du gør det, vil du se, at Panther Pride er mere end skoleånd. Det er en familie.

Vi laver forbindelser

Florida Tech er stolte af at være en del af Brevard County-samfundet og byder sine naboer velkommen til at udforske de mange personlige, professionelle, virksomheds- og kulturelle muligheder, vi har at tilbyde.

Vi er STEM

Der er en grund til, at Florida Tech er kendt som Floridas STEM University™. For at sige det enkelt: Videnskab, teknologi, teknik og matematik er i vores DNA. Dette gør STEM til en drivkraft bag, hvem vi er, hvad vi gør, og hvorfor vi eksisterer.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Melbourne

  West University Boulevard,150, 32901, Melbourne

Spørgsmål