Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Florida State University, College of Education

Florida State University, College of Education

Florida State University, College of Education

Introduktion

Om FSU

En af landets elitforskningsuniversiteter, Florida State University bevarer, udbreder og formidler viden inden for videnskab, teknologi, kunst, humaniora og erhverv, samtidig med at man omfatter en læringsfilosofi, der er stærkt forankret i traditionerne i den liberale kunst og den kritiske tænkning.

FSUs indbydende campus ligger på det ældste kontinuerlige websted for videregående uddannelse i Florida, i et samfund, der fremmer gratis forespørgsel og omfatter mangfoldighed sammen med mesterskabets atletik og en førsteklasses beliggenhed i hjertet af statens hovedstad.

Hurtige fakta

 • Grundlagt i 1851; ældste kontinuerlige websted for videregående uddannelse i Florida
 • Carnegie Commission classification: "Doktorale universiteter: Højeste forskningsaktivitet"
 • 41.900 studerende fra alle Florida county og 132 lande
 • Acceptet freshman profil for 2018:
  • Efterår: 4,3 gennemsnitlig GPA; 30 gennemsnitlig ACT komposit score; 1340 gennemsnitlig SAT score
  • Sommer: 4,0 gennemsnitlig GPA; 27 gennemsnitlig ACT komposit score; 1250 gennemsnitlig SAT score
 • 94% fastholdelsesrate for freshmen; 68,4% graduering sats inden for fire år
 • 22: 1 fakultet / studentforhold
 • 384 bygninger på 1.633 acres; Hoved campus i Tallahassee er 485 hektar
 • 2.360 traditionelle fakultet; har inkluderet 6 nobelpristagere
 • 14.079 ansatte i alt
 • Driftsbudget på 1.712.841.231 kr
 • 210 millioner dollar i kontrakter og tilskud indført af fakultet i 2016-17
 • 301 uddannelser: bachelor, master, doktorand, specialist, professionel

Om College of Education

Etableret i 1905, Florida State University College of Education er den ældste College of Education i Florida, der har givet uddannelse til det bedste og den lyseste i godt over et århundrede. Vores historie er forankret i Tallahassee, og vi er stolte af vores arv og de bidrag, vores fornemme alumner har lavet over hele verden.

Så stor som vores fortid er vi fortsat fokuseret på vores vision for fremtiden. Hver dag arbejder fakultet og studerende mod at bryde ny grund inden for uddannelse. Fra at implementere innovative undervisningsmetoder til at påvirke uddannelsespolitikken og lovgivningen, formår vores fakultet og deres forskning fremtiden for uddannelsen.

Vi er stolte af at have studerende fra over 50 lande, der kalder FSU College of Education "hjem". Studerende fra alle verdens hjørner søger FSU College of Education for at deltage i avanceret forskning, arbejde side om side med professorer, der er pionerer inden for uddannelse, og for at opnå en grad, der fuldt ud forbereder dem til at gå tilbage ind i verden og uddanne morgendagens ledere. Udover at give dig en verdensklasseuddannelse, vil vi også gøre dig til en nært familie - med studerende, der deler din lidenskab for at få indflydelse - studerende, der vil dele oplevelser med dig og blive livslange venner og jævnaldrende.

FACILITETER

Det innovative og progressive miljø på College of Education er eksemplificeret i den teknologi og faciliteter, der er tilgængelige for vores studerende. Mest bemærkelsesværdigt er stenbygningen, der huser klasseværelser og laboratorier udstyret med de nyeste teknologier og multimedie-enheder til forbedring af undervisning og læring. Lær mere og tag en virtuel tur: https://education.fsu.edu/about/facilities.

Byen TALLAHASSEE

Vores smukke og charmerende hovedstad er rigelig med muligheder for uddannelsesstuderende - fra statslige praktikophold og lovgivningsinitiativer til kulturelle arrangementer, shopping, restauranter og udendørs aktiviteter. Få mere at vide: https://education.fsu.edu/about/tallahassee.

Placeringer

 • Tallahassee

  W College Ave,600, 32306, Tallahassee

Spørgsmål