Keystone logo
Florida State University College of Fine Arts

Florida State University College of Fine Arts

Florida State University College of Fine Arts

Introduktion

Florida State University College of Fine Arts er et sted, hvor læring og kreativitet næres gennem instruktion, forskning og praksis. Kollegiet er et nært samfund af fakulteter, studerende og fagfolk, der fungerer som en kunsthave inden for et større universitet. Det er hjemsted for en unik kombination af studier og scenekunststudier, klasseværelser, forestillingsrum og museer. Vores studerende er nogle af morgendagens mest lovende kunstnere, forskere og fagfolk inden for deres områder.

Kollegiet tilbyder uddannelser i kunst, kunstuddannelse, kunsthistorie, dans, interiørarkitektur og design og teater. Kollegiet huser også flere ikke-akademiske enheder, herunder Museum of Fine Arts, Facility for Arts Research og Maggie Allesee National Center for Koreography (MANCC). Mange af vores programmer er blandt de mest respekterede i landet. Vi er stolte af at have specialiserede programmer, der udnytter forholdet mellem afdelinger og museer for at berige den gradbaserede læseplan.

College of Fine Arts har gennemgået en omfattende selvvurdering og strategisk planlægningsproces. Som et resultat har kollegiet udviklet en klar mission og relaterede mål, der er indkapslet i de følgende udsagn. Disse udsagn styrker vores beslutning om at tilbyde den fineste kunstundervisning og træning i nationen.

Vi søger at skabe, undervise, lære og tjene med lidenskab og intellektuel strenghed. Kollegiet styres af et sæt værdier, der demonstrerer et engagement over for studerende, fakultet, universitetet, samfundet som helhed og de organisationer, der vil ansætte fremtidige kandidater.

Værdier

  • Sæt studerende i spidsen for alle bestræbelser og forbered dem på en vellykket akademisk og professionel karriere.
  • Fremhæv omhu og opmærksomhed på hver elevs behov ved at opretholde håndterbare klassestørrelser og give individuel vejledning.
  • Respekter hele spektret af kunst og stipendium, fra gammelt til nyt og fra mainstream til meget innovativt.
  • Serveres som en uddannelsesmæssig, professionel og kulturel ressource inden for kunst, teater og dans for hele campus samfund, stat og nation.
  • Stress innovative gæsteserier, der inviterer prominente kunstnere og lærde, der involverer studerende og fakulteter med aktuelle problemstillinger inden for kunsten og udsætter dem for en bred vifte af praksis og forskning.

Kollegiet bestræber sig på at være det øverste rangerede program for billedkunst, teater og dans i landet. Det vil altid være et sted, hvor studerende kan studere under enestående fakultet og anerkendte professionelle medarbejdere. Vægten på gæsteprofessorer sikrer en konstant strøm af friske ideer, der stimulerer en energisk og levende læringskultur. Nye fakultetspositioner og voksende støtte fra vores alumner og donorer giver os mulighed for løbende at engagere verdens fineste lærde, kunstnere og museumsprofessionelle. Den kraftfulde kombination af akademisk og professionel forberedelse trækker de mest talentfulde studerende fra hele landet til vores programmer.

Placeringer

  • Tallahassee

    West Call Street,540, 32304, Tallahassee

    Spørgsmål