Keystone logo
Florida State University College of Fine Arts Master of Science Advanced Professional
Florida State University College of Fine Arts

Master of Science Advanced Professional

Tallahassee, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Master of Science Advanced Professional grad muligheder er for dig, hvis du har en bachelorgrad i indretning eller arkitektur. Disse grader giver avanceret viden til indretningsdesign og undervisning / forskning.

Der er to sporindstillinger i denne MS-grad:

MS-projektet:

Dette valg understøtter målet med interiørdesign og giver udvidet designproces og projektviden. Du foretager omfattende programmeringsforskning og relaterede opgaver og producerer et omfattende designprojekt efter eget valg over en periode på tre semester.

Dette spor består af mindst toogtredive (32) semesterkredittimer og giver dig mulighed for at gennemføre en kandidatgrad i tre løbet af efteråret / foråret / sommeren. Læreplanen fokuserer på designudviklingen af et stort eller ellers komplekst bygget miljø valgt af dig og engagerer dig i at skabe programmering, forskning, design, konstruktionsdokumenter og præsentation, der fuldt ud beskriver løsningen. Dette professionelle kursusforløb giver også muligheder for praktikantimer og / eller andre valgfagskurser. Du afslutter programmet med en portefølje af arbejde, der er egnet til karriereinterviews.

Se en studerendeeksempelvideo fra dette program, der viser den studerendes masterprojekt af Giselle Canizares.

Se en prøvevideo fra studerende fra dette program, der deler den studerendes værdier, færdigheder og synspunkt til en potentiel arbejdsgiver af Elisha Vincent, en tidligere studerende.

MS Research-sporet:

Dette valg understøtter målet om at gennemføre evidensbaseret designforskning eller undervise i indretningsdesign. Dette spor understøtter og fører til den ultimative afslutning af en ph.d. grad. Du udfører original forskning på dette spor og gennemfører en universitetsafhandling over en periode på fem semestre.

Dette spor består af mindst toogtredive (32) semestertimer og giver dig mulighed for at gennemføre en kandidatgrad i fem termer af efterår / forår / sommer / efterår / forår. Læreplanen fokuserer på at introducere grundlaget for forskningsundersøgelser og gennemføre originale evidensbaserede undersøgelser, der genererer ny viden inden for indretningsområdet. Dette spor fører typisk til en ph.d. grad som det akademiske forberedende sidste trin for en karriere inden for indretningsdesign og / eller forskning. Dette spor giver også muligheder for praktikantimer og / eller andre valgfagskurser. Du afslutter programmet med en universitetsafhandling, der fungerer som en grundlæggende færdighedssæt til anvendelse til en ph.d. program.

Master of Arts-graden er også tilgængelig og inkluderer universitetskrav til humaniora og sprog på kandidatniveau. Se direktøren for kandidatstudier for yderligere detaljer.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master of Fine Arts in Interior Architecture
  • Washington, USA
  • Online USA
 • MSc in Architecture - Built Environment - Interiors
  • Milan, Italien
 • MSc in Interior and Spatial Design
  • Milan, Italien