Keystone logo
University of Luxembourg, Faculty of Humanities, Education and Social Sciences

University of Luxembourg, Faculty of Humanities, Education and Social Sciences

University of Luxembourg, Faculty of Humanities, Education and Social Sciences

Introduktion

Universitetet i Luxembourg: Fakultet for humaniora, uddannelse og samfundsvidenskab

Universitetet i Luxembourg er et flersproget europæisk forskningsuniversitet med næsten 6.200 studerende fra hele kloden. Vores universitet er en moderne institution, der tilbyder en unik blanding af international ekspertise og national relevans, der leverer viden til samfundet og virksomhederne.

Et fakultet med et personligt præg

Med et unikt udvalg af flersprogede bachelor- og kandidatuddannelser tilbyder Det Humanistiske Fakultet, Uddannelse og Samfundsvidenskab innovative og attraktive perspektiver for den næste generation af akademikere og fagfolk. Studerende drager fordel af små klassestørrelser, og mange kurser undervises som seminarer. som giver eleverne mulighed for diskussion og hjælper dem med at få mest muligt ud af deres læringsoplevelse. Der er ingen ekstra studieafgifter for internationale studerende (tilmeldingsgebyret for kandidatstuderende er € 200/semester).

Flersproget undervisning

Vores internationale lærerstab er en af vores nøgleaktiver. De fleste af vores grader undervises på engelsk og/eller fransk og/eller tysk. Der tilbydes gratis sprogkurser, og campuslivet er lige så flersproget og multikulturelt som Luxembourg. Studerende får indsigt i forskellige akademiske kulturer og får en grad, der giver dem klare fordele på arbejdsmarkedet.

En international atmosfære

Elevmobilitet og kulturel åbenhed tilskyndes og fremmes på universitetet i Luxembourg. Alle vores kandidater skal tilbringe mindst et semester i udlandet på et af vores partneruniversiteter i Europa, Nordamerika eller Asien.

Studerer i Luxembourg

Luxembourg, den næst mindste medlemsland i Den Europæiske Union, er et virkelig multikulturelt og flersproget land med 3 officielle sprog og er hjemsted for over 170 nationaliteter. Byen Luxembourg kan prale af en levende kultur- og kunstscene, herunder museer, teatre og musiksteder. Byen Luxembourg er en af de sikreste hovedstæder i verden. Det Humanistiske Fakultet, Uddannelse og Samfundsvidenskab ligger på Belval, en tidligere stålindustri, kun få km uden for byen Luxembourg. Det enorme websted samler akademisk forskning og undervisning, arbejde og fritid, byliv og kultur og er et spændende sted at arbejde, studere og leve.

Ranglister

Universitetet i Luxembourg rangerede blandt de 201 til 250 bedste universiteter på verdensplan og #1 på verdensplan for sit internationale udsyn i Times Higher Education (THE) World University Rankings 2020.

Placeringer

  • Esch-sur-Alzette

    2, avenue de l'Université

    Spørgsmål