Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Fordham University, Gabelli School Of Business

Fordham University, Gabelli School Of Business

Fordham University, Gabelli School Of Business

Introduktion

Fordham dyrker den næste generation af virksomhedsledere.

Forretning med formål Det, der forener alle vores akademiske programmer er begrebet "forretning med formålet." Vi uddanner studerende, der planlægger at arbejde på de højeste niveauer af erhvervslivet, ved hjælp af deres passion og stærk følelse af formål at generere ikke kun profit, men også omfattende fordele for samfundet.

Dette er, hvad indstiller Fordham fra hinanden.

Udforsk vores hjemmeside for at lære, hvordan høj kvalitet akademikere, en global tilgang, innovative undervisningsmetoder, og fokus på de studerendes resultater-forberede de studerende til en karriere, de ønsker-make Fordham et af de øverste steder at studere erhvervslivet i USA og på verdensplan .

Mission Missionen for Gabelli School of Business er at udvikle virksomhedsledere, der er udstyret til kontinuerlig vækst i skiftende globale miljø.

Beliggende i New York, den kommercielle hovedstad i verden, er Gabelli Skole unikt positioneret til at tilbyde de studerende mulighed for at deltage i både regionale og internationale økonomier. Sit ry vil fortsat blive bygget på høj kvalitet i undervisning og stipendium.

Studerende er beriget med en dedikeret fakultet og af den større universitetsverdenen af ​​bachelorstuderende, kandidat og faglige skoler og næret af Fordham intellektuelle og Jesuit traditioner. I overensstemmelse med disse traditioner er Gabelli Skole forpligtet til at betjene de studerende i deres livslange bestræbelser læring.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • New York

    Lincoln Center Campus 113 W. 60th Street New York, NY 10023

  • USA Online

    USA Online, USA

    Spørgsmål