Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Fordham University, Graduate School of Social Service

Fordham University, Graduate School of Social Service

Fordham University, Graduate School of Social Service

Introduktion

På Fordham Universitys Graduate School of Social Service (GSS) har vi forberedt studerende som dig til at stå op for menneskerettigheder og social retfærdighed i mere end 100 år. Fordham GSS giver et fundament i traditionerne inden for socialarbejderfaget, mens fremtidens udfordringer imødekommes med et sofistikeret tværfagligt pensum. Rangeret blandt de bedste i nationen tilbyder vores kandidatuddannelser i socialt arbejde en fleksibel, erfaringsbaseret uddannelse, der vil forberede dig til at ændre liv og transformere samfund.

Hvis du er klar til at omdanne dine idealer til en meningsfuld innovativ karriere, er vi klar til at hjælpe

 • Academic Excellence: US News & World Report rangerer vores CSWE-akkrediterede Master of Social Work-program i top 10 procent i landet. Vores højt respekterede online MSW-program undervises af det samme dygtige fakultet som vores traditionelle MSW
 • Fleksibilitet: Deltidsplaner for studier og weekendkurser er tilgængelige. Vores MSW-program tilbyder en avanceret stående mulighed samt muligheden for at skræddersy kurser til dine karrieremål.
 • Tilgængelighed: Vores MSW-program tilbydes på tre campuslokationer - Lincoln Center, Westchester og Long Island. Vores kvalitets-MSW-pensum er også tilgængeligt gennem vores hybrid campus-online-program og online-only-program.
 • Karrieremuligheder: Vores fremadrettede, kompetencebaserede programmer er designet til at gøre dig til en velafrundet, integreret praktiker, der er i stand til at tage nye udfordringer op gennem din karriere.

GSS-missionen

Missionen for Fordham University Graduate School of Social Service er at uddanne studerende til at fremme menneskerettigheder og social retfærdighed. Skolen stræber efter at forbedre menneskers og samfunds velbefindende gennem undervisning i kulturelt responsiv, evidens-informeret praksis og engagere sig i forskning, offentlig fortalervirksomhed og samfundspartnerskab.

Nationalt akkrediterede programmer

Fordham GSS tilbyder akkrediteret BSW, MSW og Ph.D. i Socialt Arbejde-programmer af Rådet for Socialt Arbejderuddannelse. Studerende evalueres baseret på beherskelse af kompetencer i overensstemmelse med akkrediteringsstandarder. Disse kompetencer er væsentlige dimensioner, der forventes af alle socialrådgivere under deres uddannelse. Vurderingsresultater, der opfylder eller overstiger benchmarks, indikerer kompetencebeherskelse. Vi deler regelmæssigt vurderingsdata med Rådet for at forbedre og forfine vores program og læringsmiljø.

Placeringer

 • New York

  113 W 60th St #7, 10023, New York

  Programmer

  Spørgsmål