Keystone logo
Fraunhofer Academy

Fraunhofer Academy

Fraunhofer Academy

Introduktion

Fraunhofer Academy er FRAUNHOFER -Gesellschafts specialiserede udbyder af efteruddannelse og deltidsuddannelse for personer i beskæftigelse. Fraunhofer Academy tilbyder specialister og ledere fremragende studiekurser, certifikatkurser og seminarer baseret på FRAUNHOFER institutternes forskningsaktiviteter i samarbejde med udvalgte og prestigefyldte partneruniversiteter.

Efteruddannelse og videregående uddannelse – FRAUNHOFER tilgangen

At lære at håndtere ny teknologi og nye teknikker er en væsentlig del af innovationsprocessen. Fraunhofer Academy forstår, at det kræver reel ekspertise at kanalisere det innovative potentiale i forskningsresultater ind i en virksomheds daglige drift. Fraunhofer Academy arbejder sammen med prestigefyldte partnere for at sikre, at specialister og ledere har de kvalifikationer, de har brug for. Etableret af FRAUNHOFER Gesellschaft for at give deltidsuddannelse, tilbyder det en unik mulighed for specialister og ledere til at overføre viden fra FRAUNHOFER forskningsprojekter direkte til deres egen virksomhed. I denne sammenhæng påtager "vidensgeneratorerne" den yderligere rolle som "vidensformidlere". Ud over akademiske akkreditiver tilbyder Akademiet også professionelle certifikatkurser som den anden kernekomponent i dets samlede træningsprogram. Disse omdanner industriens nuværende krav til moderne produktionsprocesser til praktiske træningskurser. Efterhånden som vigtigheden af certificeret, ekspertvalidering øges i vigtige industrisektorer, øges efterspørgslen efter anerkendte deltidskvalifikationer i sektoren for avanceret uddannelse. Den tredje del af Akademiets uddannelsesprogram omfatter seminarer, der afholdes over to eller flere dage, og som giver praktisk, evidensbaseret viden, som direkte kan anvendes i dit daglige arbejde.

9998_Master-Online-Photovoltaics.jpg

Vores kurser er opdelt i fem tematiske områder:

 • Teknologi og innovation
 • Energi og bæredygtighed
 • Logistik og produktion
 • Produktions- og testteknologi
 • Information og kommunikation

Partneruniversiteter og andre uddannelsespartnerskaber og samarbejdende uddannelsesprojekter drevet af Fraunhofer Academy

Fraunhofer Academy samarbejdspartnerskaber inden for uddannelse og træning Fraunhofer Academy samarbejder både med prestigefyldte uddannelsesinstitutioner og med initiativer inden for erhvervslivet og politik, som har til formål at fremme og støtte efteruddannelse og erhvervsuddannelse i Tyskland. Fraunhofer Academy partneruniversiteter og -institutter Fraunhofer Academy tilbyder fremragende videreuddannelse og erhvervsuddannelsesmuligheder til fagfolk og ledere baseret på FRAUNHOFER institutternes forskningsaktiviteter i samarbejde med udvalgte, prestigefyldte partneruniversiteter. FRAUNHOFER er Europas største anvendelsesorienterede forskningsorganisation. Vores forskningsindsats er udelukkende rettet mod menneskers behov: sundhed, sikkerhed, kommunikation, energi og miljø. Som følge heraf har det arbejde, som vores forskere og udviklere udfører, en betydelig indflydelse på menneskers liv. Vi er kreative. Vi former teknologi. Vi designer produkter. Vi forbedrer metoder og teknikker. Vi åbner op for nye udsigter. Kort sagt, vi skaber fremtiden.

Placeringer

 • Munich

  Hansastraße 27c, 80686, Munich

  • Kassel

   Kassel, Tyskland

   Spørgsmål