Keystone logo
Free International University of Moldova

Free International University of Moldova

Free International University of Moldova

Introduktion

Free International University of Moldova"}" />

Why ULIM

© Free International University of Moldova

Free International University of Moldova (ULIM) blev grundlagt i 1992 ved regeringsbeslutning og er akkrediteret af det nationale råd for akademisk vurdering og akkreditering af Republikken Moldova. Baseret på "non-profit" -princippet fungerer ULIM i henhold til forfatningen og de love, der regulerer det videregående uddannelsessystem i Republikken Moldova.

Dets samfund omfatter omkring 6000 studerende og over 300 akademiske medarbejdere. Det er et omfattende universitet med 7 fakulteter med deres respektive afdelinger.

Fakulteterne (jura, økonomiske videnskaber; sociale og uddannelsesvidenskaber; breve; biomedicin og økologi; internationale relationer, økonomiske videnskaber og journalistik; informatik, ingeniørvidenskab og design), der fungerer inden for rammerne af ULIM, tilbyder nationale akkrediterede studieprogrammer på bachelor, master og ph.d.-niveau.

Free International University of Moldova giver studerende mulighed for at kombinere teoretisk og praktisk viden i et tvær- og tværfagligt miljø og forberede dem til at komme ind på et globaliseret arbejdsmarked. Da mere end 30% af studerende er international, er universitetet intensivt involveret i processer med internationalisering med vores fakulteter, der tilbyder 76 studieprogrammer på fire sprog (rumænsk, russisk, engelsk og fransk) på bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveau.

ULIM øger bestemt sine uddannelsesstandarder, sin forskning og innovationsmoduler; det er vært for forskellige udenlandske kulturelle og sproglige centre (Confucius Institute, Korean Se Jong, French Centre CRU, British Center, Cervantes Spanish Center), og derved oprettes prioriteter for at udvide vores internationale horisonter og give fremragende karakter inden for de store discipliner. Free International University of Moldova er meget fokuseret på internationalisering af læseplaner, er mere og mere orienteret mod mulighederne for kandidaters optagelse på et globaliseret arbejdsmarked.

Det Free International University of Moldova er blevet en vigtig aktør på internationalt plan, underlagt global konkurrence og er nødt til at møde denne konkurrence. ULIM har et bemærkelsesværdigt initiativ til på en organiseret måde at prøve tiltrædelsen af internationale eliteuniversiteter gennem sin aktive tilstedeværelse i internationale placeringer. Det er et gennemførligt mål, der involverer indsats fra hele det akademiske samfund, men som er i tråd med universitetets størrelse, ambitioner og kvalitet. De placeringer, hvor det Free International University of Moldova er synligt internationalt, er U-Multirank, Times Higher Education Rankings, UI GreenMetric World University Ranking, Ranking Web of Universities (Webometrics), uniRank University Ranking (uniRank).

Som det blev gjort klart af den mest aktuelle udgave af World University Ranking (U-Multirank 2020), er det Free International University of Moldova stærkest i international orientering. Dens overordnede profil viser de bedste resultater på tværs af forskellige indikatorer med 5 'A' (meget god) score for følgende dimensioner: fremmedsprogede bachelor- og kandidatuddannelser, mobiliteter, praktikpladser, internationale partnerskaber og internationalt akademisk personale.

ULIM har tilsluttet sig de største universitetsnetværk som European Universities Association (EUA), International Association of Universities (IAU), såvel som mange andre internationale organer og foreninger (Agence Universitaire de la Francophonie, European Law Fakultets Association, Global Network for Innovation, Magna Charta Universitatum, .etc).

Derudover implementerer Free International University of Moldova hvert år over 30 projekter, hvoraf de har en stærk international dimension. Fremme af en tvær- og tværfaglig tilgang til videregående uddannelse og forskning med et klart fokus på internationalisering har ULIM over 100 bilaterale aftaler, der fremmer udvekslinger under Erasmus + -programmet og andre bilaterale aftaler med videregående uddannelsesinstitutioner over hele verden.

Sidst, men ikke mindst, er studentcampuset beliggende i hjertet af byen og er i sig selv en attraktion med mange muligheder for fritid og ophold.

Vores institution tilbyder studerendes tjenester og faciliteter af høj kvalitet (universitetshotel, moderne bopæl, kantiner, cafeteriaer, klubber, fritids- og sportsfaciliteter, bibliotek, computer / medielaboratorier, retspleje osv.).

Placeringer

  • Chisinau

    Strada Vlaicu Pârcălab,52, , Chisinau

    Spørgsmål