Keystone logo
Free University Of Tbilisi

Free University Of Tbilisi

Free University Of Tbilisi

Introduktion

Free University er en af lederne inden for uddannelsesområdet i Georgien. Universitetet skiller sig ud med sin høje uddannelseskvalitet, det moderne læringsmiljø og kandidaternes høje beskæftigelsesniveau. Det Free University Of Tbilisi er en ikke-statelig videregående uddannelsesinstitution grundlagt af den non-profit velgørenhedsorganisation Knowledge Fund.

Universitetet kører 8 skoler og 16 programmer. Der er også 6 forskningsinstitutter og centre under Free University Of Tbilisi og mange åbne tilmeldingsprogrammer.

Free University er konsekvent placeret først på placeringen i henhold til gennemsnittet af ansøgere. Det Free University Of Tbilisi er en videregående uddannelsesinstitution med fokus på studerende og deres succes; det er en institution med det højeste ry og er Georgiens førende inden for videregående uddannelse.

På alle tre niveauer af videregående uddannelse er gratisuniversitetsprogrammer baseret på principperne for liberal uddannelse, der udvikler kreativ og kritisk tænkning og de studerendes praktiske færdigheder.

Free University's mission på bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveauer er at skabe det bedste miljø for læring, undervisning og forskning i Georgien og gøre dette miljø tilgængeligt for fremragende unge mennesker; give de studerende mulighed for at udvikle deres værdier baseret på fri og kritisk tænkning for at være i stand til at navigere og tilpasse sig de forskellige miljøer, tage vigtige beslutninger samt kreativt tilnærme sig de udfordringer, som den moderne og hurtigt skiftende verden tilbyder; give undervisning og læring på georgisk for at lette udviklingen af ​​georgisk sprog som et videnskabeligt og kommunikationssprog være fokuseret på studerendes interesser og deres fremtidige succes.

Placeringer

  • Tbilisi

    დავით აღმაშენებლის ხეივანი,#240, 0159, Tbilisi

    Programmer

    Spørgsmål