Keystone logo
Fudan University, Fanhai International School of Finance

Fudan University, Fanhai International School of Finance

Fudan University, Fanhai International School of Finance

Introduktion

Fanhai International School of Finance, Fudan University (FISF) er en handelsskole grundlagt i overensstemmelse med ledelsesmodellen og standarderne for verdens førende handelshøjskoler med fokus på avanceret finansiel talentuddannelse og finansiel tænketankforskning. Skolen blev grundlagt i slutningen af 2016 og åbnede officielt i juni 2017, med et kernefakulteteam sammensat af fremragende lærde rekrutteret fra hele verden.

FISF stræber efter at stige til ligaen af handelshøjskoler i verdensklasse med global og indenlandsk indflydelse i de næste 5 til 8 år. Til dette formål er skolen forpligtet til at uddanne fremtidige ledere gennem innovativ pædagogik i bedste klasse. Det er også fast besluttet på at stå i spidsen for banebrydende forskning, der vil fremme vores forståelse af de kinesiske og internationale økonomier og informere beslutningstagning i den offentlige såvel som den private sektor.

En god skole har brug for gode mennesker. Derfor opbygger FISF et kernefakultet med mere end 80 verdenskendte forskere som fastansatte og betegnede professorer, alle med dokumenterede resultater inden for forskning og undervisning. De får selskab af et team af kliniske professorer, der har nøglepositioner i internationale organisationer, statslige agenturer og succesrige virksomheder for at supplere klasselæring med deres rigdom af virkelige erfaringer.

De åbne kurser og interne uddannelseskurser i Executive Education Program (EE) er i fuld drift nu. Elite Master of Finance Program (EMF) har tilmeldt sin første kohorte af studerende i september 2018. I september 2019 vil Finance MBA Program (FMBA) og Finance EMBA Program (FEMBA) byde deres første batch studerende velkommen. Desuden vil Finance DBA Program, Doctoral Program in Finance, bachelorprogram og fælles uddannelse blive lanceret i den nærmeste fremtid.

Blandt alle programmerne vil læreplanen for EMF- og FMBA -programmer inkorporere både teoretiske undersøgelser og oplevelsesmæssig læring, som vil hjælpe de studerende med at skabe forbindelser med førende internationale og indenlandske finansielle institutioner, virksomheder og regeringen. Desuden har de studerende også adgang til praktikmulighederne i virksomheder, hvor vores executive -studerende i Finance DBA, FEMBA og EE arbejder for.

Ud over en enestående fakultets- og verdensklasse-programmer styrkes FISFs strategiske fordel yderligere af de to privilegerede campus-lokationer-en i det hundredeårige Fudan-universitet i Yangpu-distriktet, et andet i den nyudviklede Financial Innovation Pilot Zone i Bund, hvilket giver bekvemt adgang til fagfolk, der arbejder i byen.

Med stærk støtte fra centrale interessenter og sit engagement i akademisk ekspertise bestræber FISF sig på at blive en af verdens førende handelshøjskoler inden for finansiering, der betjener erhvervsliv i Kina og andre lande.

Placeringer

 • Yangpu District

  Han Dan Lu,220, , Yangpu District

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål