Keystone logo
Fujian Medical University

Fujian Medical University

Fujian Medical University

Introduktion

Fujian Medical University (FJMU) blev grundlagt i 1937. Med den mission at skabe og pleje et forskelligartet samfund af eliter, der er "flittige, kloge, sandhedssøgende og innovative", har det i over 70 år udviklet et integreret uddannelsessystem, der tilbyder bachelor-, kandidat- og lægeuddannelser. I 2003 blev FJMU godkendt af Fujian Provincial People's Government som et af de vigtigste universiteter for prioriteret udvikling. Nu består den af Shangjie-campus og Taijiang-campus ,, der dækker et areal på ca. 87 hektar med et gulvareal på 400.000 kvadratmeter.

FJMU leverer i øjeblikket 25 bacheloruddannelser, herunder klinisk medicin (7-årigt program og 5-årigt program), stomatologi, forebyggende medicin, medicinsk laboratorietest og analyse, anæstesiologi, medicinsk billeddannelse, sygepleje, apotek, forvaltning af offentlige hjælpeprogrammer, socialt arbejde osv. .

I øjeblikket tildeler FJMU i grundlæggende medicinske videnskaber, klinisk medicin, klinisk stomatologi og farmakologi doktorgrad samt kandidatuddannelser, der også dækker biologi, stomatologi, folkesundhed og forebyggende medicin, integrativ medicin, farmaci og social medicin og sundhedspleje Ledelse.

Universitetet har en fuldtidsindskrivning på 12.000 studerende og over 2.200 postgraduate og ph.d.-studerende. Det er blevet godkendt til at tilbyde bacheloruddannelser til studerende fra Kina, Hongkong, Macao, Taiwan og andre lande. Derudover har det etableret et tværfagligt og multi-niveau fortsat medicinsk uddannelsessystem.

Nu udgør FJMUs 477 professorer og overlæger sammen med 682 lektorer og associerede overlæger en del af dets fakultetsmedlemmer og medicinsk personale i alt op til 5.638, hvor der er 528 master- og lægevejleder.

Vores netværk af 13 tilknyttede hospitaler (inklusive skoler for klinisk medicin) og 29 undervisningshospitaler giver ønskelige kliniske undervisningsprogrammer og uddannelsesmuligheder for medicinstuderende.

I FJMU er der 2 forskningsstationer, der tilbyder postdoc-stipendier (til klinisk medicin og grundlæggende medicinske videnskaber), 1 nøglelaboratorium fra Undervisningsministeriet, 7 nøglelaboratorier og forskningscentre, der støttes af Undervisningsministeriet og Fujian-provinsen, 12 provinser centrale discipliner, 5 nøglelaboratorier i Fujian og 19 provinsielle videnskabelige forskningsinstitutter. Universitetet udgiver adskillige akademiske tidsskrifter med titlen Journal of Fujian Medical University (Medical Science Edition), Journal of Fujian Medical University (Social Science Edition), Chinese Journal of Hypertension og Chinese Journal of Cardiovascular Rehabilitation.

I dag, som et medicinsk center i den vestlige Taiwan Straits Economic Zone, er universitetet fuldt ud forpligtet til sin mission at dyrke medicinske sind, udføre videnskabelig forskning og udvikling, undersøge sygdomsdiagnose, behandling og forebyggelse og yde sundhedsvæsen og social service.

Placeringer

Placeringer
  • Fuzhou

    Jiao Tong Lu,88, , Fuzhou

    Spørgsmål