Keystone logo
Fukuoka Prefectural University

Fukuoka Prefectural University

Fukuoka Prefectural University

Introduktion

Beliggende i den vestlige del af Japan og omfattende to fakulteter (fakultetet for integrerede humanvidenskabelige studier og samfundsvidenskab og sygeplejerskefakultetet) samt en kandidatskole med to forskellige kandidatuddannelser, har Fukuoka Prefectural University længe været et omdrejningspunkt for uddannelse og forskning og har spillet en banebrydende rolle inden for sundhedspleje og offentlig velfærd. Som svar på udfordringerne i det 21. århundrede (såsom Japans hurtigt aldrende samfund, fremskridt inden for medicinsk teknologi og ændringer i lægebehandlingens natur) Fukuoka Prefectural University en grundig fornyelsesproces i 2006. Dengang fra nu af har vores vægten er på at pleje talent og dyrke fagfolk, der er i stand til at imødekomme de førnævnte udfordringer, lede samfund og bidrage til samfundet som helhed.

Som anerkendelse af den teknologiske udvikling og uddannelsens dynamiske karakter har Fukuoka Prefectural University nylig taget e-learning til sig som et middel til at gøre sig mere tilgængelig for samfundet. Som følge heraf er den konceptuelle afstand mellem lærer og studerende indsnævret betydeligt og derved bemyndiget den enkelte og afsløret muligheder for selvstudier og selvlæring. Denne vægt på individuel undersøgelse og udforskning suppleres af de højt specialiserede og nationalt anerkendte faglige uddannelsesprogrammer, der tilbydes af både fakultetet for integrerede menneskelige studier og samfundsvidenskab og sygeplejerskefakultetet. Det er måske her, vores engagement i at producere morgendagens ledere og innovatører er mest tydeligt. Vores kandidater bliver ofte til eksempel eksemplariske socialrådgivere, psykologer, sygeplejersker, lærere, børnepasningsarbejdere og embedsmænd.

Vores placering ved foden af Hikosan -bjerget tjener som en konstant påmindelse om vores tætte forhold til naturen og lokalsamfundet. En vedvarende ånd af samarbejde og venskab styrker vores studerende og tilskynder dem til at bidrage, hvor og når det er muligt, til de lokale borgeres velfærd. Vores studerende har et velfortjent ry for at være entusiastiske frivillige på lokalt plan og spiller også en aktiv rolle i udviklingen af det globale samfund. Til dette formål tilbyder universitetet en række spændende udvekslingsprogrammer og studier i udlandet samt sproglig uddannelse i engelsk, koreansk og kinesisk.

Desuden og som en del af vores forpligtelse til at udnytte samfundets fulde potentiale har Fukuoka Prefectural University etableret en række institutioner på campus designet til at pleje tidligere uudnyttede talenter. Disse institutioner omfatter vores Life-long Welfare Research Center, Health Promotion Education and Research Center og School and Child Support Center for School Refusal. Kernen i dette netværk af filantropiske og forskningsbaserede institutioner er Social Contribution and Volunteer Support Center, der har specialiseret sig i at fremme udveksling og samarbejde med lokalsamfundet og tilbyde forskellige tværfaglige studieprojekter.

Fukuoka Prefectural University rolle i at fremme den lokale region modtog verdensomspændende anerkendelse med inddragelse af værkerne fra Yamamoto Sakubei, der skildrer Tagawas kulminer, i UNESCO's Memory of the World Register. Denne præstation er på mange måder repræsentativ for vores universitetsetos og understreger, da den ikke kun gør det tætte forhold mellem universitetet og det omgivende samfund, men også mellem enkeltpersoner. Dette tror jeg er essensen af Fukuoka Prefectural University charme, og jeg vil gøre alt for at videreudvikle vores campus og uddannelses- og forskningsfaciliteter, så alle der kommer her, hvad enten de er som studerende eller borgere, vil føle sig både privilegerede og glad.

Placeringer

  • Tagawa

    Tagawa, Japan

    Programmer

      Spørgsmål