Keystone logo
Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Introduktion

Historie

Den tekniske Educational Foundation Souza Marques blev grundlagt i 1966 som et resultat af drømmen og professor José de Souza Marques arbejde.

Siden da, gennem en planlagt vækst, FTESM ganget sine aktiviteter inden for videregående uddannelser, igangværende modernisering af deres læseplaner og undervisningsmetoder.

Den FTESM har i denne periode dannet med kvalitet og dedikation flere generationer af brasiliansk og placeret på kandidater arbejdsmarkedet og kandidater af højeste kompetence inden for områderne medicin, Engineering, Sygepleje, ledelse, regnskab, biologi, fysik, kemi, breve, Undervisnings- og Lærer uddannelse.

Ved fortjeneste denne permanente forbedringsarbejde, FTESM tilbyder sine studerende, og en akademisk baggrund for succes i deres erhvervsmæssige aktiviteter et socialt forberedelse mod den fulde udvikling af deres ansvar som borgere.

Filosofi

Den største udfordring, der vælger mission Colleges SOUZA MARQUES er den konstante forbedring af undervisningen-learning proces som et middel til menneskelig og intellektuel dannelse, så vores studerende at være i stand til at klare den intellektuelle arbejde ved dyrkning af størrelsen af ​​tanken, kritik, retfærdighed, solidaritet og etik.

Drømmer om i morgen åbner stier, udvider grænser og overstiger det eksisterende, således at produktionen af ​​den nye, som skal skabes gennem forvaltningen af ​​viden udviklet på højere læreanstalter.

Mission

"At fremme, gennem uddannelse, menneskelig handling par excellence, vores studerende vokser i viden, holdninger, vaner, overbevisninger og evner."

Placeringer

  • Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brasilien

Spørgsmål