Keystone logo
Future University in Egypt

Future University in Egypt

Future University in Egypt

Introduktion

Fremtidige Universitet i Egypten Er et af de mest lovende private universiteter i Egypten. FUE campus er bekvemt placeret i hjertet af New Cairo. Gennem ekspertise i undervisning, forskning og service tilstræber Fremtidige Universitet at yde en omfattende uddannelse af høj kvalitet, der forbereder vores kandidater til at være fremtidige ledere. Campuset giver et kreativt, plejende miljø, hvor eleverne kan realisere deres potentiale, mens de lærer fra et talentfuldt højt kvalificeret fakultet. Fremtidige Universitet tilbyder en rig og givende pædagogisk oplevelse.

FREMTIDIGE UNIVERSITETETS SIX FAKULTIER

Fremtidige Universitets seks fakulteter er fuldt akkrediteret af Universitets øverste råd Et fakultet er hvor eleverne forfølge deres store studieområde. De vil opleve undervisningssessioner (forelæsninger), laboratorier og tutorials. FUE campus består for øjeblikket af følgende seks fakulteter. Alle fakulteter er fuldt akkrediteret af Universitets Supreme Council.

 • Fakultet for Oral og Dental Medicine
 • Fakultet for Farmaceutiske Videnskaber og Farmaceutiske Industries
 • Det Tekniske Fakultet
 • Fakultet for økonomi og statsvidenskab
 • Det Handels- og Erhvervsøkonomiske Fakultet
 • Fakultet for Computere og Informationsteknologi

Hvert fakultet er en selvstændig institution med egen ejendom og udstyr. Fakulteterne er ansvarlige for at vælge studerende i overensstemmelse med universitetsforskrifter. Grader er tildelt af universitetet.

FREMTIDIG UNIVERSITET PERSONALE

Samtidig med at sikre, at vores faciliteter er de bedste i Egypten, ved den fremtidige universitets ledelse, at folk er nøglen til akademisk ekspertise. Det er vores medarbejdere, der virkelig skaber et levende intellektuelt fællesskab for vores studerende. Derfor søger FUE forskellige, højt kvalificerede og dedikerede fakulteter og medarbejdere fra hele verden. Vi har både lokale og internationale medarbejdere; Mange af dem har afsluttet deres ph.d.-studier i udlandet og bringer dem et bredt perspektiv på deres fagområde.

Vores mission

Fremtidige Universitet i Egypten (FUE) er et uddannelsesinstitut, der er forpligtet til at sondre, innovation og kvalitetsstandarder. FUE's prioritet er at holde sig ajour med de nationale, regionale og internationale ændringer, der finder sted inden for sammenhængende områder inden for uddannelse, videnskabelig forskning og samfundsudvikling, samtidig med at man konsoliderer værdier og faglig etik.

Vores vision

Fremtidige Universitet i Egypten (FUE) forfølger en avanceret, verdensomspændende rangordning blandt universiteter og bliver en rollemodel for andre at følge.

Introduktion til FUE

Den Mission Statement of Future University i Egypten (FUE) Bekræfter en forpligtelse til "en atmosfære, der værdsætter intellektuel nysgerrighed og udøvelse af viden samtidig med at den akademiske frihed og integritet bevares". FUE er således forpligtet til at skabe miljøer hvor undersøgelsesfrihed opstår i et klima med inklusivitet og høflighed. Centralt i dette engagement er princippet om at behandle hvert medlem af universitetssamfundet retfærdigt og med respekt. For at fremme en sådan adfærd forbyder FUE forskelsbehandling, respektløshed og chikane og giver lige muligheder for alle medlemmer af samfundet uanset race, farve, religion, etnisk oprindelse, forfædre, sygdomstilstand, civilstand, køn eller alder. Hvis der konstateres handlinger, der overtræder denne standard, vil universitetet tage hurtige skridt til at afslutte den ulovlige adfærd, forhindre gentagelsen, give korrigerende træning og om nødvendigt disciplinere de ansvarlige.

Placeringer

 • Cairo

  Al Tagamoa El Khames , Main Center of Town , End of 90th street , 11835, Cairo

  Spørgsmål