Keystone logo
Gardner-Webb University Godbold School of Business

Gardner-Webb University Godbold School of Business

Gardner-Webb University Godbold School of Business

Introduktion

GSB fungerer som støtte for Gardner-Webb Universitets mission ved at tilbyde både uddannelse og bacheloruddannelse inden for forretningsdiscipliner til en forskellig studerende befolkning. Det forbedrer universitetets rækkevidde ved at anvende de lærings- og analytiske færdigheder, der fremhæves af den liberale kunst og de moralske og etiske værdier i den kristne tro til udøvelsen af forretningsaktiviteter på indenlandske og verdensomspændende arenaer. Det opmuntrer også både dets fakultet og dets studerende til at forfølge livslang læring, værdsætte tjeneste for Gud og menneskeheden og opbygge karakter hos studerende.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Boiling Springs

    South Main Street,110, 28017, Boiling Springs

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål