Keystone logo
Gdańsk University of Technology

Gdańsk University of Technology

Gdańsk University of Technology

Introduktion

Gdańsk University of Technology (polsk navn: Politechnika Gdańska) er et af de ældste universiteter i Polen og det største tekniske universitet i det nordlige Polen.

Det blev etableret i 1904 og har siden da uddannet ingeniører i verdensklasse inden for forskellige områder af videnskab og teknologi.

Beliggende i Gdańsk – en by med tusindårige traditioner og porten til den polske kystlinje – er det det perfekte sted at studere og nyde studielivet.

De højeste standarder i Europa for udførelse af forskning

I 2017 gav Europa-Kommissionen Gdańsk Tech ret til at bruge det prestigefyldte HR Excellence in Research-logo. Gdańsk University of Technology blev således anerkendt som en institution, der skaber nogle af de bedste arbejds- og udviklingsbetingelser for forskere i Europa.

Et af de bedste universiteter i Polen

Gdańsk University of Technology er det næstbedste forskningsuniversitet i Polen i konkurrencen 'Initiative of Excellence - Research University' fra Ministeriet for Videnskab og Højere Uddannelse. Det er her, hvor opfindelser, der bruges i Polen og rundt om i verden, skabes - kommunikation med brug af øjne og økologisk medicin mod osteoporose, biologisk nedbrydelige materialer og mange flere.

Statistik

Vigtigste styrker Gdańsk University of Technology

 • Gdańsk University of Technology blev det bedste tekniske forskningsuniversitet i Polen i konkurrencen fra ministeriet for videnskab og videregående uddannelse.
 • Universitetet består af 8 fakulteter med 37 studieretninger.
 • Det beskæftiger over 1000 akademiske lærere og uddanner 13 tusind studerende.
 • Kandidater finder ikke kun et job let efter eksamen, men også ofte med succes oprette og drive deres egne virksomheder.
 • For potentielle kandidater er det vigtigt at vide, at Gdańsk University of Technology er et af de mest populære universiteter blandt unge.
 • Internationale studerende på Gdańsk Tech nyder unik støtte, både under optagelsesprocessen og varigheden af deres studier, fra Welcome Office ** - en enhed dedikeret til at fremme universitetet internationalt, rekruttere kandidater fra udlandet og støtte nyankomne.

* Ifølge en landsdækkende undersøgelse er indtjeningen for Gdańsk University of Technology kandidater på fjerdepladsen blandt kandidater i landet.

** Welcome Office er en del af International Relations Office of Gdańsk University of Technology og blev oprettet for at give information og rådgivning til internationale kandidater og studerende. Støttende, flersproget personale kan besvare spørgsmål vedrørende ansøgninger, universitetet, legalisering af ophold i Polen, indkvartering og hjælp til at løse eventuelle problemer, der måtte opstå.

  Campus funktioner

  Studie og uddannelse på et smukt sted

  Campus i Gdańsk University of Technology er et unikt sted, der anses for at være et af de smukkeste i Europa. Steder at slappe af i grønne områder, en studenterklub med en lang tradition og den bedste 'Juwenalia' (studenterferie) i Polen er blot nogle af de muligheder, der venter fremtidige studerende. Alt dette midt i Tri-City byområdet - et af de bedste steder at bo i Polen.

   Alumni Statistik

   Ranglister

   • Førstepladsen i 2018 og andenpladsen i 2019 på ranglisten af Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse, der måler studiernes popularitet blandt kandidater.
   • GUT blev klassificeret som et af de 10 smukkeste universiteter i Europa ifølge Times Higher Education University Rankings.

   Blandt de 1000 bedste universiteter i verden

   Gdańsk University of Technology er et af de 8 polske universiteter klassificeret i den prestigefyldte Academic Ranking of World Universities (ARWU), også kendt som Shanghai Ranking. Hvert år rangerer ARWU over 2.000 universiteter og udgiver en liste over de 1.000 bedste. Gdańsk University of Technology blev klassificeret i intervallet 801-900 i 2020.

   Optagelseskrav til programmet

   Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

   Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

   Placeringer

   • Gdańsk

    Gdańsk University of Technology 11/12 Gabriela Narutowicza Street 80-233 Gdańsk, 80, Gdańsk

   Spørgsmål