Keystone logo
© Domus Academy
GEMA Business School

GEMA Business School

GEMA Business School

Introduktion

I mere end 35 år har GEMA Business School udviklet uddannelseskurser på højt niveau til folk og organisationer på nationalt og internationalt plan. Med sin bred vifte af postgraduate master-grader, også Executive-programmer for iværksættere og ledere, Corporate programmer for offentlige og private virksomheder og internationale certificering kurser i menneskelige ressourcer, marketing og projektledelse. Forbindelser med erhvervslivet og erhvervslivet, fremragende uddannelsesprogrammer, et fakultet med international status, et kendt og strategisk mærke:

Dette er blot nogle af de elementer, der gør GEMA Business School et valg af excellence i det italienske landskab på lederskoler.

Hvorfor GEMA Business School ?

GEMA Business School har i over 30 år tilbudt ledelsestræning på vegne af nationale og internationale virksomheder.

Vores brede vifte af Postgraduate Courses, Executive Programmer for iværksættere og ledere, Corporate programmer for offentlige og private virksomheder, klassificerer vores Business School som en af de mest dynamiske og bemærkelsesværdige i det nationale landskab.

Vi er en kvalificeret og karakteristisk ting inden for uddannelse med det formål at forbedre talenter, udvikle færdigheder, fremme væksten af mennesker og virksomheder.

GEMA Business School har en stærk forbindelse med erhvervslivets verden med en række uddannelsesprogrammer for ekspertise, et internationalt fakultet og anerkendelse og certificering inden for ledelsestræning. Disse er blot nogle få af de elementer, der gør GEMA Business School et valg af excellence inde i det italienske landskab i erhvervsskoler.

Placeringer

  • Rome

    Via Umberto Quintavalle, 100, 00173, Rome

Spørgsmål