Keystone logo
George Washington University - College of Professional Studies Master i faglige studier i bæredygtig byplanlægning
George Washington University - College of Professional Studies

Master i faglige studier i bæredygtig byplanlægning

Arlington, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 65.700 *

På campus

* efter stipendium

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Efterhånden som verden bliver mere og mere urbaniseret, står samfundene over for nye og komplekse udfordringer som følge af intens økonomisk pres, øget ulighed og miljøforringelse. Udover en traditionel rolle som vejledning i arealanvendelse og udviklingsprojekter er nutidige byplanlæggere ansvarlige for at fremme mere konkurrencedygtige, inkluderende og økologiske byer. Desuden er de i stigende grad ansvarlige for at løse den dominerende udfordring i det 21. århundrede: menneskeskabte klimaforandringer.

I vores kandidatgrad i bæredygtig byplanlægning vil du studere byer gennem linsen af økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed. Programmets fakultet i verdensklasse leverer topmoderne kurser, personlig vejledning og førstehåndsindsigt i projekter, de har gennemført i den offentlige, private og non-profit sektor. Ved at arbejde med dem og dine jævnaldrende-inde i klasseværelset og ude-lærer du, hvordan du kan udnytte viden om byer til fremadrettet politik og handling for at fremme samfundets mål over hele kloden.

Bæredygtig byplanlægnings kandidatgrad er akkrediteret af Planning Accreditation Board (PAB). Dette er en høj akademisk standard, der anerkender professionelle planlægningsprogrammer i Nordamerika på grundlag af ydeevne, integritet og kvalitet. Vellykket gennemførelse af dette program kan reducere den tid, der kræves for at blive certificeret gennem American Institute of Certified Planners.

Program et overblik

 • 48-kreditprogrammet kan gennemføres på så lidt som to år.
 • Vi tilbyder en tværfaglig læreplan i byplanlægning med vægt på bæredygtighed og bekæmpelse af klimaændringer.

Hvor du vil studere

163799_Capturadepantalla76_edited.jpg

Du tager dine klasser på hverdagsaftener på Graduate Education Center i Arlington, Virginia.

Hvad du vil studere

Vores 48 kredit -masteruddannelser består af en kerneplan på ti kurser og en slutsten, plus dit valg af fem valgfag. I programmet vil du studere byer gennem linsen med økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed - og derved få et færdighedssæt til at fremme mere konkurrencedygtige, inkluderende og økologiske byer. Programmet har et unikt fokus på menneskeskabte klimaændringer, som behandles gennem hele pensum.

Hvem du vil studere med

 • Programmet for bæredygtig byplanlægning kendetegnes ved, at næsten alle dets fakulteter er baseret uden for George Washington University, i statslige, ikke -statslige og private sektorbureauer. Dette unikke aspekt af programmet betyder, at eleverne lærer af praktikere, der arbejder i forkant med deres respektive felter - og har adgang til omfattende faglige netværk i Washington, DC -regionen og videre.
 • De fleste fakulteter underviser i mindst to klasser, hvilket betyder, at de studerende har mulighed for at arbejde med dem gentagne gange, og alle fungerer som individuelle mentorer for slutstenprojekter og faglig udvikling. Vores fakultetsmodel - kombineret med vores vægt på den tredobbelte bundlinje af økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed - danner et sjældent uddannelsesmiljø designet til at placere vores studerende og kandidater i spidsen for planlægningsfaget.
 • I programmet Bæredygtig byplanlægning arbejder du med følgende fakultet - alle kan fungere som din primære akademiske rådgiver (er) og professionelle mentor (er).

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master in Regional and Urban Planning
  • Aveiro, Portugal
 • Master Green Architecture
  • Wismar, Tyskland
 • Program om bæredygtige byer
  • Madrid, Spanien