Keystone logo
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Introduktion

66869_66837_CampusOverview2.jpg

Graduate School of Arts

Denne mission statement afspejler to andre måder, hvorpå vores kandidatskole er unik. For det første danner fakultet og studerende fra alle universiteterne i Georgetown University et enkelt overvejende organ for at samarbejde for at sikre den høje kvalitet af hver af vores kandidatuddannelser. Derfor bruger vi samfundets kollektive visdom, ikke top-down mekanismer, til at styre vores valg i kandidatuddannelsen. Vores er et fællesskab af kandidatuddannelser, ikke isolerede siloer.

Derudover tilbyder vi en bred vifte af tværfaglige og to-uddannelsesprogrammer. Disse programmer giver eleverne adgang til ressourcer til at forfølge deres egne intellektuelle interesser og karriereplaner. Vigtigere er, at vores samfund indser, at vigtige og presserende sociale problemer er komplekse og dermed kræver et partnerskab med flere discipliner at tackle. Derfor har vores kandidatskole udviklet specielt designet kandidatuddannelser til at give fakultet fra forskellige skoler og discipliner mulighed for at samarbejde om at løse disse problemer. Disse programmer uddanner også en ny generation af ledere, som kan forstå de komplekse problemer fra flere perspektiver.

En anden fordel ved mange af vores kandidatprogrammer er placeringen af ​​Georgetown University i Washington, DC. Denne placering er specielt vigtig, da mange af vores kandidater gør vigtige bidrag til forskning og praksis i socio-politiske-økonomiske områder. Disse områder omfatter ledelse, sundhed, udvikling, erhvervsliv, kommunikation, sundhedspleje og indenlandsk og international politik. Desuden tilbyder få steder i verden lige så mange muligheder for folk, der er interesserede i at betjene samfundet som Washington.

Af disse årsager er graduate uddannelse meget vigtigt for Georgetown University. Således er tilstedeværelsen af ​​kandidatstuderende på vores campuser afgørende for vores identitet. Vi ser disse studerende som vores partnere og stræber efter at forholde sig til dem som unge kolleger, der kan styrke vores samfund gennem deres bidrag og eksempel.

Vi glæder os over din interesse for Georgetown University og dets programmer og håber, at du vil finde noget her, der spænder dig.

66870_66839_IMG_4149-21.jpg

Mission statement

At fremme samarbejds- og tværfaglige tilgange til kandidatuddannelse og forskning i samfundets tjeneste

  • Vi forbereder højtuddannede lærde og fagfolk gennem ph.d.- og kandidatuddannelser.

  • Vi har programmer i både etablerede discipliner og nyudviklede tværfaglige felter.

  • Vi fejrer avanceret uddannelse og forskning som en måde at styrke mennesker på.

  • Vi udvikler nye tværfaglige programmer med fokus på at løse de presserende sociale problemer.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Washington

    Car Barn, Suite 400 3520 Prospect St NW, 20057, Washington

    Spørgsmål