Keystone logo
Georgetown University - McDonough School of Business

Georgetown University - McDonough School of Business

Georgetown University - McDonough School of Business

Introduktion

Vi leverer en bachelor-, kandidat- og ledererfaring i verdensklasse med rod i vores særpræg:

 • Adgang til ekspertise på tværs af Georgetown Universitys berømte skoler for at give tværfaglige, integrerede læringsoplevelser.
 • En placering i den globale hovedstad Washington, DC, med adgang til tankeledere og influencers på tværs af erhvervsliv, regering, politik, ikke-statslige agenturer, ambassader og mere.
 • Georgetown Universitys jesuittradition, der opfordrer os til at være ledere, der fremmer en samarbejdskultur og bruger empati og omsorg for andre, når de arbejder på at løse verdens mest komplekse udfordringer og tjene det fælles bedste.

Dean Almeidas Georgetown McDonough Vision

Mens forretningsverdenen fortsætter med hurtig transformation, inviterer dekan Paul Almeida os til at forestille os en verden, hvor McDonough-kandidater er klar til at gøre en forskel og tjene det fælles bedste. For at opnå dette lægger han sin vision og strategi for at sikre, at eleverne opgraderer med de værktøjer, teknikker og tankesæt, der er nødvendige for at lede for fremtiden.

Vi ser også på forretning gennem en global linse, væver globale cases, alumni-interaktioner og konsulentprojekter ind i alle vores programmer. Vi ved, at eleverne lærer lige så meget af hinanden, som de gør i klasseværelset, så vi bygger med vilje forskellige fællesskaber, der trækker fra flere nationaliteter og etniciteter, ophøjer kvinder, støtter LGBTQ+-samfundet og omfavner veteraner, hvilket giver eksponering for flere perspektiver og oplevelser .

Gennem en samarbejdskultur omfavner og ophøjer Hoya-samfundet hinanden. Uanset om det er gennem programmatiske trivselsinitiativer, studenterklubber og -organisationer eller alumni-bestræbelser på at tjene som gæstetalere eller mentorer, er Georgetown forpligtet til livslang succes for vores studerende og kandidater.

Strategiske initiativer

Forbedring af kapaciteter i fremtidens felter

Hos Georgetown McDonough arbejder vi i dag på at forberede vores studerende til succes inden for nye områder og i krydsfeltet mellem erhvervslivet og andre industrier, der vil hjælpe vores kandidater med at løse verdens mest komplekse problemer. Vi har identificeret fire nøgleområder, herunder forretning og politik; forretningen med bæredygtighed; kunstig intelligens, teknologi og fremtidens arbejde; og iværksætteri og innovation.

Opbygning af et tilhørsfællesskab

McDonough har en stående komité for mangfoldighed, lighed og inklusion, der består af studerende, fakulteter og medarbejdere, der sætter handling bag vores skoles forpligtelse til at fremme et fællesskab i mangfoldighed.

At skabe livslange engagementer for alumner

Den dag, vores studerende opnår deres grad, er ikke slutningen på deres uddannelse, det er blot et skridt på rejsen. Det er derfor, vi engagerer os i muligheder for livslang læring, hvor alumner kan vende tilbage til Hilltop for at auditere valgfag, der følger nye tendenser i erhvervslivet.

Vores alumner er også eksperter inden for deres områder og er på forkant med forandringer i erhvervslivet. Dette giver en fantastisk mulighed for at forbedre vores elevers pensumoplevelse ved at invitere dem til at være medlærere og gæster i vores klasseværelser. Gennem programmet Partners in Leadership, Learning, and Research (PILLARs) har alumner og forældre mulighed for at engagere sig med vores elever og dele deres erfaringer og ekspertise.

Nøgle Fakta

1789

Georgetown University grundlagt

1957

McDonough School of Business og bacheloruddannelse grundlagt

1981

Fuldtids MBA-program grundlagt

Ranglister

12.

Den bedste handelsskole i USA

Financial Times

19.

MBA på fuld tid i USA

Financial Times

22.

MBA på fuld tid i USA

U.S. News & World Report

Placeringer

 • District of Columbia

  Rafik B. Hariri Building 37th and O Streets, 20057, District of Columbia

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål