Keystone logo
Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Introduktion

Om

Georgetown University's School of Continuing Studies (SCS) tilbyder graduate programmer i professionelle og liberale studier, mere end 30 professionelle certifikat programmer, brugerdefineret og corporate uddannelse og uddannelse, sommer skole og særlige programmer og universitetets eneste deltid bachelor program.

Ved at parre erfarne lærde og praktikere med nyskabende uddannelsesmæssig programmering, forbereder SCS dig de færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i dagens udviklende erhvervsliv.

Som studerende på SCS deltager du i et samarbejde og forskelligt akademisk fællesskab bestående af:

 • Næsten 300 militære studerende
 • 45 procent kvinder og mænd af farve
 • Studerende fra mere end 45 industrier
 • Mere end 300 internationale studerende, der repræsenterer 75 nationaliteter
 • Studerende mellem 20 og 88 år

SCS Mission

Mission: At levere en verdensklasse, værdibaseret uddannelse til en bred vifte af samfund og enkeltpersoner gennem deres faglige og faglige karriere; at forbedre beskæftigelsesegnetheden og udvikle arbejdsstyrken og at bidrage til at opbygge et samfundssindet, velinformeret og globalt bevidst samfund.

Vision: At omdanne liv og karriere hos forskellige livslange elever ved at give adgang til engageret og personlig liberal og professionel uddannelse for alle.

Vores Campus

Udforsk DC

School of Continuing Studies ligger i hjertet af nationens hovedstad. Inde i klasseværelset lærer du fra branchens ledere, engagerer sig med anerkendte forskere og samarbejder med jævnaldrende fra hele landet og rundt om i verden. Omkring hjørnet finder du museer, monumenter, restauranter og kulturelle attraktioner.

Lær uden grænser

Vores state-of-the-art downtown DC campus har mere end 95.000 kvadratfod af klasseværelse, kontor og mødelokale med integreret teknologi. Faciliteterne omfatter 30 klasseværelser, 14 studielokaler, et 125-personers auditorium, digitalt medielaboratorium og broadcaststudio, interfaith-kapel, bibliotek, café og flere loungeområder.

Forbinde med industrien

En kardinal komponent i SCS strategiske vision er at udnytte stærke partnerskaber og relationer med branchens eksperter og organisationer fra lokalsamfundet. Vores downtown kvarter er hjemsted for hundredvis af virksomheder og organisationer, der repræsenterer en bred vifte af brancher og sektorer, herunder public relationsfirmaer; journalistik, kommunikation og medieorganisationer; sportsindustrien virksomheder; menneskelige ressourcer agenturer; regerings kontorer; nonprofit organisationer; og mange flere.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Washington

  3700 O Street, N.W., Washington D.C. 20057, 20057, Washington

 • USA Online

  USA Online, USA

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål