Keystone logo
Georgia Southern University

Georgia Southern University

Georgia Southern University

Introduktion

Med mere end 27.000 studerende, cirka 140 forskellige uddannelser og tre campusser med en enkelt vision om at vokse andre, bevæger Georgia Southern University sig allerede og er klar til mere. De historiske murstensgader eller mosdryppende egetræer kan få vores maleriske campusser til at virke uberørte, men der foregår en masse smøger-op-ærmer-arbejde her. Forskning er fokuseret på samfundspåvirkning. Undervisningen er fokuseret på eleverne. Og eleverne er fokuserede på deres fremtid.

Siden 1906 har universitetets kendetegn været en engagementskultur, der bygger bro mellem teori og praksis, udvider læringsmiljøet ud over klasseværelset og fremmer studerendes vækst og livssucces. Centralt for universitetets mission er fakultetets dedikation til ekspertise inden for undervisning og udvikling af et frugtbart læringsmiljø, eksemplificeret ved fri udveksling af ideer, høje akademiske forventninger og individuelt ansvar for akademiske resultater. Fakultet, medarbejdere og studerende omfavner kerneværdier som samarbejde, akademisk ekspertise, opdagelse og innovation, integritet, åbenhed og inklusion og bæredygtighed.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Statesboro

  1332 Southern Drive, , Statesboro

 • Savannah

  11935 Abercorn Street, , Savannah

  • Hinesville

   175 West Memorial Drive, , Hinesville

   Spørgsmål