Keystone logo
Georgia State University

Georgia State University

Georgia State University

Introduktion

En foretagsom offentlig forskningsinstitution i hjertet af Atlanta

Georgia State University , grundlagt i 1913, har en mission om ekspertise inden for undervisning, forskning og service. Beliggende i hjertet af downtown Atlanta, dette store forskningsuniversitet, blander akademisk stringens med en rig universitetserfaring, transformerer de studerendes liv og former fremtidige ledere. Georgia State University tilmelder mere end 53.000 bachelor- og kandidatstuderende på tværs af 11 colleges og skoler og er konsekvent rangeret højt for sin innovation og undervisning.

Georgia State tilmelder sig en af de mest forskelligartede studenterorganisationer i landet og er det næststørste universitet i staten, med studerende fra alle amter i Georgia, hver stat i nationen og fra over 145 lande.

En handelsskole, der ligner resten af verden

J. Mack Robinson College of Business ved Georgia State University

Den største handelsskole i Syden og en del af en større forskningsinstitution, Georgia State University J. Mack Robinson College of Business har 200 fakulteter, 8.000 studerende og 80.000 alumner.

Med kandidatstuderende fra næsten 70 lande er kollegiet i verdensklasse og verdensomspændende. Dens MBA er konsekvent rangeret blandt de bedste af Bloomberg Businessweek og US News & World Report (top 20 blandt offentlige universiteter), og dens Executive MBA er på Financial Times liste over verdens førende programmer.

Robinson College of Business og Georgia State, der er beliggende i Atlanta, har produceret flere af Georgias topledere med kandidateksamener end nogen anden skole i det sydøstlige. Robinson College of Business er stolt af sit mangfoldige fællesskab på over 1500 studerende på tværs af en portefølje af 18 graduate business-programmer, herunder MBA (med en STEM-koncentration i Business Analysis), MBA-dobbeltgrader, 13 Specialized Masters (herunder 6 STEM-certificerede programmer) , Executive MBA, Executive Doctorate in Business Administration og fleksible kandidatbeviser.

Uanset om du er en karrierestarter, karriereforstærker eller karriereskifter, leverer vores fleksible, bevæge sig i dit eget tempo MBA en opdateret, praktisk læringsoplevelse med bogsluttede fordybelsesoplevelser og kritisk livslang karrierefærdighedsworkshops bagt ind i MBA-oplevelsen for at sikre et succesfuldt næste skridt i din karriere.

220482_1366_front.jpg

Statistik

  Indlæggelser

  Forbered din ansøgning

  Applikationskomponenter inkluderer:

  • Send din online ansøgning
  • Universitetsudskrifter
  • Historie
  • Genoptag
  • Optaget videointerview (liveinterview til MBA påkrævet)
  • IELTS eller TOEFL eksamen (kun internationale ansøgere)
  • Supplerende materialer (anbefalingsbreve, valgfri essays og GRE/GMAT testresultater - ikke påkrævet)

  For detaljer om specifikke kriterier for dit program af interesse, besøg venligst:

  Ansøg til et specialiseret kandidatprogram - Georgia State Robinson College (gsu.edu)

  MBA-ansøgningsproces - Georgia State's Robinson College (gsu.edu)

  Ansøgere til Georgia State klassificeres som "internationale", hvis de opfylder et af følgende kriterier:

  • Studerende, der er i USA på et ikke-immigrant visum (B-1, H-1, J-1 osv.)
  • Studerende, der bor uden for USA, skal have et F-1 visum for at studere i USA
  • Studerende, der er i gang med at ansøge om permanent opholdsstatus, men endnu ikke har modtaget permanent opholdstilladelse
  • Studerende, der er blevet uddannet uden for USA

  Ud over at opfylde alle adgangskravene til dit kandidatuddannelsesprogram af interesse, skal du som international studerende også indsende følgende materialer inden for den relevante frist:

  • Bevis på engelskkundskaber , hvis engelsk ikke er dit første sprog. Se engelskkundskabskrav og liste over universitetsgodkendte fritagne lande .
  • Officielle evalueringer af alle udenlandske udskrifter -
   • En evaluering af dine internationale legitimationsoplysninger for gradsækvivalens er påkrævet som en del af ansøgningen, hvis du søger til J. Mack Robinson College of Business.
   • Office of Graduate Admissions vil gøre ethvert forsøg på at evaluere din legitimation internt.

  Engelsk færdighed

  Ud over at opfylde alle andre gældende krav for optagelse, skal ikke-modersmålstalende på engelsk demonstrere tilstrækkelige engelsksprogede færdigheder. Bevis på engelskkundskaber kan demonstreres gennem en af følgende:

  • Bevis for afslutning af en baccalaureate eller kandidatgrad inden for (fra en akkrediteret institution) eller uden for USA, hvor engelsk er landets officielle sprog - se listen over lande, der er godkendt af Georgia State University , der opfylder dette krav.
  • TOEFL-resultater (papir- eller internetbaseret)
  • IELTS-score
  • Gennemførelse af et University System of Georgia godkendt ESL-program

  Enhver ansøger, hvis fødeland er engelsktalende (som angivet på GSU's engelsksprogede undtagelsesliste ) er ikke underlagt kravet om engelskkundskaber.

  Visumkrav

  Når du har modtaget din I-20 eller DS-2019 fra Georgia State, er det tid til at ansøge om dit visum. Dit F-1 eller J-1 visum giver dig mulighed for at rejse ind i USA for at begynde dine studier. Du skal bruge din I-20 eller DS-2019 fra Georgia State til at ansøge om eller forny din visning ved at følge disse trin:

  1. Betal dit SEVIS I-901-gebyr. Du skal bruge dit SEVIS ID for at foretage denne betaling, som er placeret på din I-20 eller DS-2019.
  2. Udfyld online ikke-immigrant visumansøgningen, formular DS-160, og udskriv ansøgningsformularens bekræftelsesside for at tage med til dit interview.
  3. Foretag en visumaftale på det nærmeste amerikanske konsulat eller ambassade ved hjælp af din I-20 eller DS-2019 og din I-901 gebyrbetalingskvittering.
  4. Dit visum vil ikke blive udstedt før 120 dage før startdatoen på din I-20 eller DS-2019. Du kan deltage i en visumaftale før visumudstedelsesdatoen, men husk, at du skal vente på, at dit visum bliver udstedt.
  5. Få dit visum og lav dine rejseplaner, før undervisningen begynder i Georgia State. Køb ikke din flybillet, før du modtager dit visum.

  Stipendier og finansiering

  Vi forstår, at kandidatskolen kræver en betydelig investering. Vi tilbyder graduate assistantship (GA) muligheder for at støtte fremragende studerende i forfølgelsen af deres akademiske mål.

  Ansøgere, der indsender afsluttede ansøgninger, kommer automatisk i betragtning til Graduate Assistantship (GA)-priser.

  • GA-priser varierer efter program, men kriterierne omfatter overlegen akademisk og karrieremæssig præstation, varierede og meningsfulde personlige oplevelser, stærke interpersonelle færdigheder og lederpotentiale.
  • GA-stillinger er meget selektive.
  • Hvis du bliver udvalgt til en GA-pris, får du besked ved optagelse.

  Hvad indebærer et Graduate Assistantship?

  Graduate assistentships falder i to primære kategorier:

  • Akademisk - Akademiske kandidatassistenter arbejder tæt sammen med fakultetet om forskningsprojekter og -initiativer.
  • Administrativt - Administrative kandidatassistenter yder støtte til universitetets forretningsafdelinger.

  Arbejdsforpligtelser for kandidatophold varierer fra 12-16 timer om ugen afhængigt af GA-prisen.

  Modtog du ikke en GA på optagelsestidspunktet? Du kan stadig ansøge om en!

  Du kan stadig være berettiget og kan ansøge om muligheder på Robinson og på Georgia State campus. Når du har indsendt dit tilmeldingsdepositum, kan du få adgang til vores Handshake-websted for at se andre muligheder for Graduate Assistant i Georgia State.

  Ledemuligheder

  Uden for Graduate Assistantships er der begrænsede stipendiemuligheder baseret på specifikke kriterier.

  Stipendiemuligheder for kandidatstuderende i Georgia State kan ses og anvendes her: Alle muligheder - Georgia State University stipendier (academicworks.com)

  Ranglister

  Georgia State University J. Mack Robinson College of Business Rankings

  Det er på tide, at vi bryder konfettikanonerne ud og begynder at øve vores sejrsdans, fordi Georgia State University er tilbage på det igen! Læs nedenfor for at finde ud af, hvad vi fejrer , og deltag i det sjove.

  For fjerde år i træk fik Georgia State University titlen "No. 1 Public University for Undergraduate Teaching," og hvis det ikke var imponerende nok, er vi også "Nej. 2 for Innovation” for tredje år i træk. Det er enkelt, konsistens er nøglen!

  Nu ved vi, hvad du tænker. "Endnu en universitetsplacering, big deal." Men her er kickeren, venner: Georgia State rider ikke kun på en kortvarig bølge af ekspertise. Nej, vi har hængt rundt i top fire for innovation i syv hele år! Og i fem af disse år har vi været de næstbedste innovatører i byen.

  Det er ikke alt! Georgia State's J. Mack Robinson College of Business laver også bølger. Vores graduate business-programmer er meget anerkendte og velrangerede, herunder:

  • Nøgleplaceringer blandt amerikanske offentlige universiteter:

  ‒ Top 20 deltids MBA-program US News & WR (apr. 2023)

  ‒ #7 MS Information Systems US News & WR (apr. 2023)

  ‒ #7 MS Marketing TFE Times (feb. 2023)

  ‒ #6 MS Real Estate US News & WR (apr. 2023)

  ‒ #6 Executive MBA CEO Magazine (apr. 2023)

  ‒ #5 MS Analytics TFE Times (feb. 2023)

  ‒ #5 MS Financial Engineering (QRAM) TFE Times (feb. 2023)

  ‒ #2 MS Finance TFE Times (feb. 2023)

  Som konklusion er Georgia State University ikke kun et one-hit vidunder; vi er et kraftcenter, når det kommer til innovation, undervisning og erhvervsuddannelse. Vi har det ned til en videnskab, og vi koger konsekvent storhed op hvert år.

  Placeringer

  • Buckhead

   Tower 200, 3348 Peachtree Rd NE, Atlanta, 30625, Buckhead

   Spørgsmål