Keystone logo
Gestalt School of Art and Design of Tuxtla Gutierrez (Escuela Gestalt de Arte y Diseño de Tuxtla Gutiérrez)

Gestalt School of Art and Design of Tuxtla Gutierrez (Escuela Gestalt de Arte y Diseño de Tuxtla Gutiérrez)

Gestalt School of Art and Design of Tuxtla Gutierrez (Escuela Gestalt de Arte y Diseño de Tuxtla Gutiérrez)

Introduktion

VI ER EN INSTITUTION FOR HØJERE UDDANNELSE FORPLIGTET TIL UDDANNELSE AF KVALIFICEREDE PROFESSIONELLE I DESIGN- OG MULTIMEDIA -TEKNOLOGIERNE MED DESIGN MED ENTREPRENEURINDSTILLING, DER BIDRAGER FRA INNOVATION OG CREVATIONS KONVIGITETERNE KOMPONENTERNE KOMPONENTER UDDANNELSESPROJEKTET ER BASERET PÅ LÆGEKONCEPTET VED AT GØRE, SÅ STUDENTER KAN ANVENDE VIDEN OG OPLEVELSER, DER ER ERVNET I DE FORSKELLIGE DESIGNOMRÅDER.

Gestaltskolen for kunst og design i Tuxtla har i sine leveår udviklet et metodisk undervisningsforslag baseret på opfattelsens psykologi (ikke kun henviser til data, men også til undersøgelse af faktorer, der stimulerer eller hæmmer kreativitet) og informations- og konfigurationsteori , hvor det har sit navn. De skoler, der er baseret på formteorien, har deres forløb i den moderne bevægelses oprindelse i sammensmeltningen af kunst- og industrihøjskolerne med arkitekturskolerne i Europa som i Bauhaus og Tysklands UIm, Basel i Schweiz og Polyteknisk Skole i Milano, Italien.

Sidstnævnte er hvor teorien om designmetoden for Gestalt School of Art and Design of Tuxtla stammer fra, med egne bidrag baseret på erfaringen fra den grundlæggende lærer, Arq. Javier Sánchez Vázquez. Gestaltskolen for kunst og design i Tuxtla er en institution specialiseret i undervisning og forskning i design inden for undervisning og forskning inden for design inden for videregående uddannelser. Dens kvalitet er så, at den ikke er spredt i den generiske videnverden, men derimod alle aktiviteter baseret på design; gør dem teoretisk-praktiske, forbinder dem alle intimt; Det betyder, at vi ikke har fyldemner, kun dem, der er vigtige for at opnå professionel uddannelse i topkvalitet, og alle henvender sig med samme formål: at udvikle projektaktiviteten; dette definerer det som en skole.

Placeringer

 • Tuxtla Gutiérrez

  Tuxtla Gutiérrez, Mexico

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål