Keystone logo
Global College Australasia

Global College Australasia

Global College Australasia

Introduktion

Med en campus i Perth by, der er tæt på alt hvad du har brug for under dit ophold i det smukke Western Australia. Global College Australasia er en moderne og dynamisk uddannelsesinstitution, der tilbyder programmer af høj kvalitet i et behageligt miljø, der fremmer læring og motiverer studerende til at opnå ekspertise i deres studier gennem praktisk implementering.

Global College Australasia blev grundlagt efter mottoet "Lær at lede, praksis for at lykkes", der giver kreativitet og lærer at tage med til industrien. Vi er en nationalt akkrediteret Registreret Uddannelsesorganisation af Australian Skills Quality Authority (ASQA). Hvad der adskiller os fra vores jævnaldrende er vores centrale vægt på at fremme akademisk ekspertise, arbejdspladsplacering og træning samt at gøre studerendes uddannelsesmæssige erfaring tilfredsstillende, så de med glæde husker tiden på Global College Australasia resten af deres liv.

Enestående undervisning, fremragende faciliteter og omfattende akademiske og velfærdsservicetjenester er centrale for Global College Australasia uddannelsesfilosofi. Ledelsen og personalet på Global College Australasia er eksperter i branchen, der bringer et væld af viden og erfaring til klasseværelset. Klassestørrelser er små, og undervisningen er venlig, støttende og personlig.

Vi inviterer studerende fra alle kulturelle baggrunde til at opleve det vestlige Australiens naturlige skønhed og afslappede livsstil, samtidig med at de opnår høj kvalitet, internationalt konkurrencedygtige kvalifikationer. Du vil opleve et godt miljø for studier. Vores campus har en bred vifte af kvalitetsfaciliteter, der hjælper dig med at lære, deltage og socialisere dig. Vi inviterer dig til at se på de mange forskellige programmer, vi har at tilbyde, og overveje de mange fordele ved at vælge at studere på vores kollegium.

Placeringer

  • East Perth

    Wellington Street,176, 6004, East Perth

    Spørgsmål