Keystone logo
Global College Malta

Global College Malta

Global College Malta

Introduktion

En varm velkomst til Global College Malta. Velkommen!

Global College Malta er en af Middelhavsregionens mest prestigefyldte og fremsynede private institutioner med hovedsæde på Malta. Vi er kendt for at tilbyde exceptionelle bachelor- og kandidatuddannelser af høj kvalitet. Vores holistiske uddannelse i verdensklasse og tværfaglige læseplaner har til formål at forberede vores studerende på at få en tilfredsstillende og meget givende karriere.

Alle vores kurser er relevante og industrirelaterede og tilskynder aktivt til kreativitet, problemløsning, kritisk tænkning og en positiv afspejling af de nyeste tendenser og teknologier, der er nødvendige for at imødekomme behovene i skiftende globale miljøer og markeder.

Hos Global College Malta er vores kurser designet til at forbedre beskæftigelsesegnetheden, og vi er stolte af at tilbyde specifikt designede kurser af høj kvalitet inden for Business og Management. Vores institutions unikke styrke er drevet af den anerkendte ekspertise og undervisningsevner hos vores anerkendte akademikere fra hele verden, som bringer et væld af omfattende og førende undervisning, forretnings- og erhvervserfaring med sig. Vi er meget stolte af at byde dig velkommen som vores næste generation af industriledere til at engagere dig i os gennem en unik læringsoplevelse og hjælpe dig med at skabe en succesfuld fremtid. Vores mål er at udstyre dig med de færdigheder og den viden, der kan hjælpe dig med at få succes i et globalt konkurrencepræget miljø. Uanset hvilket kursus du vælger, ønsker vi dig al mulig succes og en yderst fornøjelig og givende læringsoplevelse.

Om Study World Global College Malta

Study World Global College Malta er en del af en succesfuld international udbyder af videregående og højere uddannelse med institutioner over hele verden. Du kommer derfor til at deltage i et meget succesfuldt pan-globalt læringsnetværk. Global College Malta har etableret stærke partnerskaber med en række prestigefyldte britiske universiteter, og denne erfaring og viden vil indgå i dine kurser. Disse internationale forbindelser giver vores studerende mulighed for at studere i Malta og samtidig opnå eksamensbeviser fra verdensberømte britiske universiteter.

Veletableret i Malta

Med næsten ti års erfaring på Malta har Global College Malta etableret et velfortjent ry for høj kvalitet og har stærke og tætte forbindelser til den lokale industri. Mange af vores studerende er gået videre til meget succesfulde karrierer i maltesiske og internationale organisationer, hvilket vidner om den høje kvalitet og det store potentiale for udvikling af færdigheder på alle vores kurser. I det seneste årti har kollegiet uddannet et stort antal studerende, som har de meget efterspurgte akademiske og praktiske færdigheder, der nu er nødvendige i det 21. århundredes arbejdsmiljø. Vores studerende har anerkendte færdigheder inden for ledelse, innovationsstyring, kreativ tænkning og kommunikation. Vores studerende består i høj grad af fagfolk, der enten ønsker at forbedre deres erhvervserfaring med en akkrediteret akademisk kvalifikation eller at udvikle sig professionelt ved at studere videre. Vores studerendes og underviseres forskellige erfaringer er med til at skabe et meget rigt, levende og stimulerende læringsmiljø, hvor folk aktivt opfordres til at dele deres synspunkter og viden for at hjælpe klassen som helhed med at få gavn af det. Det er altid spændende og innovativt at studere på kollegiet!

Akkrediterede kurser

Ledelse og forvaltning, marketing, menneskelige ressourcer, strategisk tænkning og økonomi er nogle af de områder, som vores studerende kan specialisere sig i, når de tilmelder sig et af de kurser, der tilbydes på Global College Malta. Alle vores kurser er formelt valideret og akkrediteret af Malta Further and Higher Education Authority og kan studeres på en række akademiske niveauer i Maltas kvalifikationsramme.

Lærerne på Global College Malta har virkelig gode kompetencer og erfaring inden for alt, hvad der har med moderne forretning og ledelse at gøre, hvilket giver vores studerende et fantastisk praktisk grundlag inden for alle de discipliner, vi underviser i.

Global College Malta lever altid op til sit motto - at udvikle mennesker til deres sande potentiale - ved konstant at levere akademisk ekspertise og ved at yde støtte og hjælp af høj kvalitet til alle vores studerende.

Kurser for erhvervsaktive fagfolk

Global College Malta tager aktivt højde for behovene hos den travle professionelle arbejdstager - uanset om det er den arbejdende forælder, den administrerende direktør i en travl organisation, den ansatte, der søger en forfremmelse, eller den person, der ønsker at udvide sin viden og erfaring ved at få en akademisk kvalifikation osv. Vi tager os af disse travle mennesker på mange forskellige, støttende og spændende måder:

 • Vores tidsplaner er specielt udformet til at tage højde for de personer, der har travlt med fuldtidsarbejde. Undervisningen på alle vores kurser finder normalt sted om aftenen to eller tre gange om ugen.
 • Vores meget erfarne studievejledere. Hver af vores uddannelser har en dedikeret medarbejder, hvis opgave er at sikre, at der er en gnidningsløs forbindelse mellem kollegiet, vores undervisere og alle vores studerende ved at yde hjælpsom støtte gennem hele vores studerendes akademiske rejse.
 • Vi tilbyder modulopbyggede kurser, som er specielt designet til travle fagfolk, der måske har uregelmæssige arbejdstider og ikke har en konstant arbejdstid. Ved at have en modulopbygget struktur kan du nemt "hoppe på og af" din læring, efterhånden som dine individuelle omstændigheder kræver det.
 • Vi tager specifikt højde for dem, der måske ikke har studeret i længere tid, eller som måske mangler selvtillid, ved at levere støttende sessioner, der hurtigt bringer dem op i gear, så de virkelig kan nyde og gennemføre deres kursus med succes.

Vi byder studerende fra alle samfundslag aktivt velkommen og vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at deres læringsoplevelse på kollegiet bliver så behagelig og tilfredsstillende som muligt. Vi er altid klar til at yde støtte og hjælp, og vi gør alt for at lære hver eneste af vores elever at kende, så vi bedre kan forstå, hvordan vi kan hjælpe dem med at nå deres sande potentiale. Vi er meget stolte over, at vores feedback fra de studerende er rigtig god!

Campus funktioner

  Placeringer

  • Il-Kalkara

   Global College Malta, Smart City Malta SCM 01, Ricasoli, SCM 1001, Il-Kalkara

  • Buona Vista area

   SmartCity Malta SCM01, , Buona Vista area

  Spørgsmål