Keystone logo
Goizueta Business School

Goizueta Business School

Goizueta Business School

Introduktion

Vores erfaring gør os gode. Forestil dig, hvad det kan gøre for dig.

Næsten 100 års ekspertise betyder, at vi ved, hvordan vi skaber varig og meningsfuld forretningsmæssig indvirkning.

Goizueta Beyond: Envisioning Fremtiden for Business

Erhverv er et køretøj, der er i stand til at levere meningsfuld og varig indvirkning på samfundet. Embracing denne visning frigør vores kollektive evne til at innovere på de vigtigste måder på de mest presserende emner. I næsten 100 år har Goizueta Business School været en træningsplads for principledende ledere og et laboratorium for magtfulde indsigter. Vores historie omfatter et etisk etisk forretningsområde og giver os alle til at stræbe efter livslang udvikling. Ved at navigere i den komplekse indbyrdes afhængighed af forretning og samfund søger vi at indkalde de klareste sind for at løse de største problemer med integritet, opfindsomhed og grist. Dette er Goizueta Beyond.

En historie der skaber fremtiden.

Gennem kørsel, udholdenhed og dristige ideer, vores navnebror, Roberto Goizueta var i stand til at klatre ledestigen til øverste position i The Coca-Cola Company og føre den til hidtil uset velstand. Under hans ledelse steg markedsværdien af Coca-Cola-bestanden fra 4 milliarder dollar i 1981 til 145 milliarder dollar i 1997.

Roberto C. Goizueta

Vores navnebror var en af de store virksomhedsledere i det 20. århundrede. Roberto Goizueta øgede sin værdi fra 4 milliarder dollar til 145 milliarder dollar i løbet af hans 16-årige ansættelse i The Coca-Cola Company, hvilket sikrer sin plads blandt "America's Most Admired Corporations", som fortalt af Fortune. Under opbygningen af virksomheden bidrog Goizueta også væsentligt til udviklingen af Emory og business school.

Gennem hans liv blev Goizueta drevet af nysgerrighed, intellektuelt mod og integritet. Vi er beærede over at dele hans navn og udlevere sine værdier, som udgør hjørnestenen i vores uddannelsesmæssige tilgang og er grundlæggende for vores mission om at uddanne de bedste i morgendagens ledere.

Goizuetas indvirkning på Goizueta Business School

Roberto C. Goizueta taler om betydningen af at drive forretning med integritet, ære og stolthed. Hans søn deler et yndlingscitat, der fremhæver, hvad der gør en god leder.

Placeringer

  • Atlanta

    Clifton Road,1300, 30322, Atlanta

Spørgsmål