Keystone logo
Golden Gate University

Golden Gate University

Golden Gate University

Introduktion

For andet år i træk står Washington Monthly for Golden Gate University America's # 1 School for Adult Learners i sin årlige College Guide og Rankings.

Uddannelsesfaglig siden 1901

I mere end 110 år har non-profit Golden Gate University (GGU) hjulpet studerende med at nå deres faglige mål ved at give grunduddannelse og kandidatuddannelse inden for regnskab, lov, beskatning, forretning og beslægtede områder.

GGU er Kaliforniens fjerde ældste private non-profit universitet, der indskriver 3.000 studerende og repræsenterer mere end 68.000 alumni. Universitetets campus er beliggende i centrum af San Francisco. Udover aften- og weekendklasser tilbydes de fleste kurser og grader helt online.

Mission

Golden Gate University forbereder enkeltpersoner til at lede og tjene ved at levere praktiske baserede uddannelsesprogrammer af høj kvalitet inden for regnskab, lov, beskatning, erhverv og beslægtede erhverv - som en non-profit institution - i et innovativt og udfordrende læringsmiljø, der omfavner professionelle etik og mangfoldighed.

Historie

Golden Gate University sporer sin oprindelse til en aftenforedragsserie, der blev startet af San Francisco YMCA under Californiens guldstrøm i begyndelsen af ​​1850'erne. Selv da fokuserede forelæsninger på praktiske problemer af dagen som guldanalyse og engelsk. Universitetets første uddannelsesprogram startede i 1901 med dannelsen af ​​Californias første aftenskole. Ved at tilbyde klasser om natten lavede Golden Gate juridiske studier til rådighed for den fælles person. Fire studerende omfattede lovskolens første kandidatklasse. I dag fortsætter Golden Gate University som en pioner inden for voksenuddannelse inden for business og management, regnskab, beskatning og lov. Som altid lægger GGU vægt på praktisk læreruddannelse, der læres af fagfolk, der praktiserer på området.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • San Francisco

    536 Mission Street San Francisco, CA 94105, 94105-2968, San Francisco

Spørgsmål