Keystone logo
Goldsmiths, University of London

Goldsmiths, University of London

Goldsmiths, University of London

Introduktion

Internationalt anerkendt for vores kreative og innovative tilgang til undervisning og forskning, på Goldsmiths vi tilbyder bachelor, postgraduate, læreruddannelse og vende tilbage-til-studie muligheder i fag, der dækker kunst, samfundsvidenskab, humaniora og databehandling. Vi er i verdens top 100, og den britiske top 20, universiteter for kunst og humaniora, og er rangeret niende i Storbritannien for verdens førende 4 * forskning (Research Assessment Exercise 2008). Vores akademisk ekspertise er illustreret i vores medlemskab af 1994-gruppen, som samler et udvalgt antal af forskningsbaserede fokuserede universiteter. Vi har været en del af University of London i over 100 år. Vores unikke akademisk tilgang kommer fra samspillet mellem 15 faglige afdelinger, sammen med en række mindre centre og enheder. Vores karakteristiske holdning til læring opfordrer eleverne til at udforske ideer, udfordre grænser, undersøge nye måder at tænke, og strække deres sind intellektuelt og kreativt. Mange af vores tidligere studerende er blevet ledere og innovatører i deres valgte områder. De omfatter Antony Gormley, Mary Quant, Damien Hirst, James Blake, Sam Taylor-Wood, Graham Coxon og Malcolm McLaren. Vi har en stærk tradition for at arbejde med de lokale samfund til at udvide adgangen til videregående uddannelse og livslang læring, og vores Institut for Professional og EF Education (PACE) fortsætter dette engagement. Goldsmiths ligger i New Cross, South East London. Levende, urban og med gode transportforbindelser til det centrale London, det er et ideelt udgangspunkt for at opleve og nyde hovedstaden.

Statistik

 • Internationale studerende:

  20%

 • 0
 • Student -til -fakultet forhold:

  14 til 1

Campus funktioner

Goldsmiths er et campus med ét sted kun 10 minutter fra det centrale London. Det betyder, at du kan nyde alle fordelene ved at studere på et universitet i campusstil, men også have hurtig og nem adgang til alt, hvad London har at tilbyde. I hjertet af Goldsmiths campus er College Green - et stort grønt område, der er perfekt til revision, indhentning af venner eller deltagelse i en samfundsaktivitet.

Vi tilbyder en række overnatningsmuligheder – uanset om du foretrækker det understøttede miljø med haller eller mere selvstændigt liv. Hos Goldsmiths har vi lidt over 1.200 værelser i vores haller, der ligger på campus, i nærheden og på tværs af London.
Alle sale har køkken med komfur, køleskab, fryser, mikroovn eller kombiovn samt Wifi og adgang til vaskefaciliteter. Dit værelse vil have en seng, et skrivebord og en stol samt et klædeskab, og du vil have enten fælles badeværelse og toilet eller ensuite faciliteter, afhængigt af hvilken type værelse du vælger. Søger du en studielejlighed, har du eget badeværelse og tekøkken. Studerende, der vælger standardværelser eller værelser med eget bad, deler køkkenet med andre studerende.

  Stipendier og finansiering

  Goldsmiths tilbyder en række økonomisk støtte, herunder stipendier og stipendier. Disse tildeles ud fra en række forskellige kriterier, for eksempel akademiske præstationer eller personlige forhold.
  Nogle af vores stipendier og stipendier inkluderer vores rejsestipendier, Goldsmiths Equity Awards og Goldsmiths International Scholarships.

  Ranglister

  Placeret som nummer 63 i Storbritannien

  Komplet rangering af universitetsguider 2022

  Rangeret blandt verdens 500 bedste universiteter [nøjagtig parentes = 401-500]

  The Times Higher Education World University Rankings 2022

  Rangeret blandt verdens 500 bedste universiteter [nøjagtigt antal = 461., ned fra 416. i 2021]

  QS World University Rankings 2022 (embargo indtil 8. juni 2021)

  Det 69. "mest internationale*" universitet i verden [*dette vedrører udelukkende bredden af internationale studerende, vi har, ikke akademisk personale]

  QS World University Rankings 2022 (embargo indtil 8. juni 2021)

  Kåret som et af de bedste kreative universiteter i Storbritannien af studerende

  Hvilken? Universitet 2018 (NB, vi er ikke med i 2019)

  Kåret som et af de bedste politiske universiteter i Storbritannien af studerende

  Hvilken? Universitet 2019

  Top-tre universitet i Storbritannien for producerende virksomhedsstiftere og 12. for producerende CEO'er og MD'er.

  2021-undersøgelse, udført af Hitachi Capital Invoice Finance, analyserede data fra over 8,4 millioner alumner, som havde forladt 121 britiske universiteter siden år 2000 og var blevet enten administrerende direktører eller administrerende direktører eller fundet deres egen virksomhed.

  https://www.hitachcapital.co.uk/business-finance/invoice-finance/invoice-finance-blog/which-university-graduates-are-most-likely-to-become-a-ceo/

  href="https://www.businessleader.co.uk/which-university-produces-the-most-ceos/124016/

  12. i landet for social mobilitet

  Undersøgelse foretaget af Institute for Fiscal Studies og Sutton Trust, november 2021. Målte mængden af elever med adgang efter at have været berettiget til Free School Meals på 16 år. Derefter antallet af de FSM-elever i den højeste indtjening på 30 år.

  href="https://www.suttontrust.com/universities-and-social-mobility-data-explorer-rankings/

  Top 10 i Storbritannien for forskningsintensitet

  Den komplette universitetsguide Ligatabeller 2021

  Campusliv og faciliteter

  • Dedikeret karriereservice med praksissamtaler, jobmeddelelser og CV-gennemgange.
  • Et bibliotek, der er åbent næsten hver eneste dag hele året.
  • Et dedikeret velværeteam til at støtte dig under dine studier, herunder rådgivningsaftaler.
  • 9 ud af 10 af vores studerende går i arbejde eller læser videre, når de er færdige (DLHE 2016-17).
  • Branchestandardfaciliteter er tilgængelige til brug på mange baner.

  Hos Goldsmiths finder du et fællesskab som intet andet. Fra musikshows til kunstudstillinger, hackathons og teaterproduktioner summer Goldsmiths af kreativ energi på hvert hjørne.
  Der er mange foreninger og sportsklubber, som du kan tilslutte dig, hvilket er en fantastisk måde for dig at møde nye mennesker på. Du kan også deltage i masser af forskellige arrangementer og aktiviteter afholdt af SU'en og andre studerende.
  Berømt for sit kulturelle liv og mangfoldighed er London blevet kåret som verdens største by til at være studerende (QS Best Student Cities 2022).
  Der er verdensberømte gallerier, museer, teatre, festivaler, butikker, markeder og parker, som du kan udforske – mange af dem gratis og ikke langt fra campus.


  Hvis du leder efter livskvalitet og en levende blanding af mennesker, på et sted, der konstant ændrer sig og byder på nye oplevelser; så er Goldsmiths et fantastisk valg til dit studie.

  Placeringer

  • London

   Goldsmiths, University of London New Cross , SE14 6NW, London

  Chat with students

  Spørgsmål