Keystone logo
Granville Business College

Granville Business College

Granville Business College

Introduktion

Dyr deler et særligt sted i folks liv ved at bringe glæde til familier og enkeltpersoner i alle aldre. Med kæledyrsejerskab på en højeste tid, er det også kravene, der skal holde disse dyr glade, sunde og sikre. På Granville College deler vi den lidenskab, og derfor tilbyder vi vores veterinærteknikerassistent-eksamensprogram, der åbner døren til en givende karriere inden for dyresundhedspleje.

Granville College har specialiseret sig i diplomprogrammer inden for dyresundhed - og har i over 27 år. Det er her, hvor du bliver en del af et støttende samfund af ligesindede individer, der alle brænder for dyrs sundhed og velbefindende.

Få den praktiske, praktiske oplevelse, du har brug for, for at starte en givende karriere på så lidt som 6 måneder på Granvilles lyse, muntre skole, let tilgængelig med transit i hjertet af Downtown Vancouver, BC. Vores omfattende diplomprogram forbereder dig på meningsfuld ansættelse til at starte den nye karriere, du har været begejstret for. Granville-kandidater er kendt for deres tekniske færdigheder og overlegne evner, så de er efterspurgte hos lokale arbejdsgivere.

Vores diplomprogram giver dig deltagertræning, personlig opmærksomhed fra vores brancheerfarne instruktører og en 3-ugers praksis. Du arbejder direkte med dyr og får erfaring i den virkelige verden, mens du viser dine evner og kontakter med potentielle arbejdsgivere.

Placeringer

 • Vancouver

  Dunsmuir Street,885, V6C 1N5, Vancouver

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål