Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Gratz College

Gratz College

Gratz College

Introduktion

Online og i person

Med fokus på innovation og fleksibilitet tilbyder Gratz College online grader og certifikatprogrammer. Tjen din grad med kurser, der vil stimulere din tænkning, fremme din karriere og støtte dine værdier. Summer Institute inviterer dig til at opleve accelererede kurser på campus og i klasseværelset.

Gratz College giver dig en unik lærerfaring, der er skræddersyet til dine behov og interesser. Nyd en tilpasset læseplan, fleksible læringsmuligheder og et støttende, engageret fællesskab af elever.

Gratz College har forberedt eleverne på at blive ledere i deres erhverv og samfund i over et århundrede. Gratz beskæftiger berømte fakultet fra hele verden for at engagere eleverne i et stramt, tankevækkende studie.

GRATZ - Adina1 fra SNPictures på Vimeo.

Historie og mission

Gratz College bærer navnet på en storied jødisk familie, hvis rige historie er sammenvævet med det af Philadelphia og faktisk hele USA. Betydningen af ​​Gratz-navnet strækker sig ud over skolevæggene, tilbage til tiden for den amerikanske revolution. Gratz-familiens historie er en af ​​patriotisme, økonomisk succes, filantropi og støtte til jødisk uddannelse.

Rebecca Gratz (1781 - 1869) var måske det mest fremtrædende og inspirerende medlem af familien. I 1838 oprettede Rebecca det hebraiske søndagsskoleforening i Philadelphia, som blev lanceringen til alle jødiske congregationalundervisning i Nordamerika. Hun var også dybt bekymret over de sociale spørgsmål i hendes dag. Rebecca var medvirkende til oprettelsen af ​​det kvindelige hebraiske velsignede samfund, et jødisk plejehjem, brændstofforeningen, syforeningen og meget mere. Med så mange resultater til hendes navn er det ikke svært at forstå, hvorfor Rebecca Gratz rygter om at have været modellen af ​​Rebecca, heltinden i Sir Walter Scott's Ivanhoe.

Uden tvivl inspireret af Rebecca, gik hendes bror Hyman sammen med det hebraiske uddannelsessamfund i Philadelphia for at finansiere et lærers college for jødisk uddannelse. Formelt oprettet i 1895 som det første uafhængige college for jødiske studier i Nordamerika fortsætter Gratz College Gratz-familien i dag med en forpligtelse til kvalitetsuddannelse og jødisk samfund.

Mission Statement

Gratz College giver en pluralistisk uddannelse og engagerer studerende i aktiv studie for professionel vækst og personlig berigelse. Gratz tilbyder graduate og bachelor grad og certifikat programmer, samt læringsmuligheder for voksne og teenagere. Gennem produktive partnerskaber søger kollegiet også at opretholde og udvide sine institutionelle og akademiske forhold i Philadelphia, Nordamerika og på verdensplan.

Mange af Gratzs programmer afspejler kollegiets historiske fokus på jødiske studier og uddannelse. Med et bredt engagement i den intellektuelle og faglige vækst i forskellige valgkredse skaber akademiet adgang for studerende overalt til at blive ledere i deres erhverv og samfund.

Vision

Gratz College er internationalt anerkendt som førende inden for udvikling af effektive lærere, fagfolk, ledere og lærde både inden for og uden for det jødiske samfund; inspirerende livslang elever; og bidrager til at opbygge informerede og stærke samfund gennem uddannelse grundet i jødiske værdier.

Kerneværdier

1. Fremme og udvikling af uddannelsesmæssige og andre faglige ressourcer til det jødiske samfund

2. Fremme af livslang læring og kærlighed til viden

3. Inspirerende studie og akademisk ekspertise

4. Opdrage kritisk tænkning

5. Opretholdelse af integritet og etik som grundlag for institutionens, dens personale og uddannelsesprocessen

6. Fremme af faglig udvikling og stipendium

7. Fremme af mangfoldighed og respekt for individet

8. Opbygge samfund af elever gennem samarbejde

9. At bidrage med et jødisk perspektiv til ideen.

Placeringer

  • Philadelphia

    7605 Old York Rd. Melrose Park, 19027, Philadelphia

    Programmer

    Spørgsmål