Keystone logo
Greene's Tutorial College Lisbon

Greene's Tutorial College Lisbon

Greene's Tutorial College Lisbon

Introduktion

Om os

Greene har en kerne af fuldtidsansatte akademiske og administrative medarbejdere støttet af et netværk af nøje udvalgte og uddannede vejledere. Denne form for talent omfatter en bred vifte af akademisk præstation, undervisningskompetence og erfaring med læringsmetoden for læring.

112317_1.jpg

Vores historie

Greene er etableret af Edward Greene i 1967 under navnet Edward Greene's Tutorial Establishment, og er Oxfords ældste skole og har støttet uddannelsen på ca. 15.000 studerende i løbet af de sidste 45 år.

Efter at have læst klassikere på Wadham College i Oxford arbejdede Edward Greene som privat tutor og også lærer ved Magdalen College School, indtil han grundlagde Greene's.

Fra begyndelsen søgte Greene de bedste vejledere i Oxford for at levere høj kvalitet undervisning. Greene er bygget på tutorial systemet, der har defineret Oxford University læring, og har været tro mod sine rødder at basere sine kurser på et individuel undervisningsprogram til elever af enhver alder og baggrund. Under sine nuværende direktører, Matthew Uffindell og Christopher Upton, er Greene vokset til at have et register på cirka 160 vejledere og 300 studerende.

Hvorfor Greene er?

At vælge den rigtige akademiske institution kan være svært. Så hvorfor vælge Greene?

Kvalitet

Vi inspiceres jævnligt af det uafhængige skoles inspektorat (ISI). ISI er et statsgodkendt inspektorat, der udfører tilsynskontrol. Regelmæssige inspektioner og offentligt tilgængelige rapporter betyder, at vi overvåges og underkastes ekstern kontrol.

Holdbarhed

Vi er etableret i 50 år, og Greene er det ældste college af sin art i Oxford.

Individuel

Et akademisk program hos Greene er individuel.

Fleksibel

Alle programmer på Greene er fleksible og designet med de enkelte studerendes behov.

Skills

Interpersonelle færdigheder af kritisk tænkning, teamwork, informationsanalyse, effektiv mundtlig

Tutorer

Vejledere vælges omhyggeligt. De er højt kvalificerede på deres område; De interviewes i vid udstrækning med referencer og er forpligtet til at deltage i vores vejlederuddannelse. Vi vælger vejledere, der ved, hvordan man kommunikerer effektivt og hvem bekymrer sig om uddannelse.

Filosofi

Uddannelse ved hjælp af selvstudiemetoden er kernen i vores filosofi og metode. Det giver en række fordele: et bredt udvalg af muligheder, den praktiske fleksibilitet af tid og sted, styring af arbejdstakt, fokus på vigtige oplysninger med mulighed for dybden af studiet. Det tilskynder til deltagelse og bygger tilliden til at stille spørgsmål og udbrede ideer, udvikle uafhængighed og initiativ.

Placeringer

  • Lisbon

    Av. Sra. Monte da Saúde 266, 2765-452 Estoril, , Lisbon

Programmer

Spørgsmål