Keystone logo
Grenoble IAE

Grenoble IAE

Grenoble IAE

Introduktion

Som Graduate School of Management ved Université Grenoble Alpes (UGA) er Grenoble IAEs mission at uddanne og udvikle både specialiserede ledere og ledere med dobbeltkompetencer. For at opfylde sin mission trækker Grenoble IAE på praktisk ekspertise fra praksis og ledelsesforskere i verdensklasse.

Grenoble IAE udvikler talent:

 • På bachelor- (3. år) og kandidatniveau (M1 & M2);
 • I fuldtidsuddannelser, i arbejds- og studieprogrammer og i lederuddannelser;
 • Inden for markedsføring, ledelse, finansiering, forvaltning af informationssystemer, innovationsstyring og teknologi.

Innovation og fremskridt inden for ledelsespraksis er kernen i Grenoble IAEs vision

Grenoble IAE's tilgang er baseret på løbende anvendt forskning, kombineret med et uophørligt ønske om at skabe netværk med erhvervslivet. Den store energi hos forskerne i ledelsesvidenskab, de stærke partnerskaber med ingeniørskolerne, de praktiske initiativer til støtte for iværksætteri, og (lad os ikke glemme) de højt kvalificerede kandidater, som universitetet producerer år efter år - alle disse faktorer bidrager til øget innovation for alle aktører i økosystemet. Uanset om det er ud fra et finansielt perspektiv eller ud fra et økonomisk, samfundsmæssigt velfærdsmæssigt og innovativt synspunkt, har Grenoble IAE allerede haft en betydelig indvirkning på sit økosystem ved at udbrede international anerkendelse. I hjertet af et verdenskendt økosystem er IAE's vision at være førende inden for innovation og en standardbærer af fremskridt inden for ledelsespraksis.

60 års succes

Grenoble IAE er placeret hvor videnskabelig forskning krydser forretningsinnovation og har en unik position i netværket af handelsskoler i Frankrig. Ud fra denne privilegerede position har skolen opbygget sit ry på sine uddannelser, herunder Master in Management of Strategic Purchasing (DESMA), Master of Quantitative Marketing (le Quanti) og Master in Finance, Accounting, and Auditing (CCA).

128370_caisse_savon_alternantsdeGrenobleIAECPIERREJAYET151.jpg

Statistik

Hvorfor vælge Grenoble IAE?

Vælg at studere på Grenoble IAE , og du vil drage fordel af alle funktionerne i en kvalitetsstyringsskole, herunder komfortable faciliteter, personlig support og professionelt netværk. Samtidig får du adgang til de mange tjenester på et stort offentligt universitet på en enestående campus. Du får det bedste fra begge verdener!

En praktisk pædagogisk tilgang på linje med erhvervslivet

Grenoble IAE tilpasser sine programmer til virksomhedernes behov og lægger særlig vægt på anvendt læring. Takket være sine forretningsforbindelser, sin store pulje af tilknyttede professorer og sit alumni-netværk opretholder Grenoble IAE løbende forbindelser med førende virksomheder gennem forskningsgrupper, forbedringsudvalg, universitets-business stole, industri workshops (for eksempel om forhandling, iværksætteri eller indkøb), praktikfora og konferencer: der er stimulerende aktivitet hele året rundt på Grenoble IAE!

En personlig tilgang til undersøgelsen

Med beskæftigelsesegnethed i centrum for sin mission tilbyder Grenoble IAE personlig professionel support. Rådgivning og orientering af eleverne om at maksimere en studerendes potentiale er en af de største bekymringer for skolens pædagogiske team. Takket være sin tværfaglige tilgang og sin forbindelse til den professionelle verden kombinerer Grenoble IAE en række kompetencer, der tilskynder til iværksætteri og innovation.

Et stærkt internationalt fokus

Grenoble IAE har en lang tradition for samarbejde med handelshøjskoler rundt om i verden; især i Brasilien, Kina, Indonesien og Rusland. Hvert år er mere end 500 studerende fra 70 forskellige lande indskrevet på Grenoble IAE. Derudover kan Grenoble IAE studerende drage fordel af et af de mange internationale udvekslingsprogrammer til at tilbringe et semester eller et år med at studere eller gennemføre en praktikplads uden for Frankrig. Eller vælg at blive mere internationalt fokuseret lige her i Grenoble ved at tilmelde dig et af de fem M2-programmer, der udelukkende tilbydes på engelsk.

Et indbydende miljø og fantastiske faciliteter

Grenoble IAE byder dig velkommen med moderne og fuldt udstyrede bygninger, både i Grenoble og i Valence. Enestående studieliv på campus i et bevaret naturligt miljø giver eleverne mulighed for at dyrke en række sportsgrene - og i nogle tilfælde endda på verdensklasseniveau. Der er en række studenterklubber på Grenoble IAE for at sætte liv i og berige det daglige studieliv. Disse omfatter AIESEC, Junior Enterprise og klubber, der fremmer humanitære projekter.

IAE-mærket - Et vigtigt netværk!

Grenoble IAE tilhører netværket IAE FRANCE, University Schools of Management. Dette netværk af 35 skoler omfatter mere end 30 bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer i ledelse og forener 49.500 studerende. IAE France er et vigtigt netværk af fagfolk og et tegn på kvalitet.

  Alumni Statistik

  Campus funktioner

  Tag en virtuel rundtur på vores campusser

   Placeringer

   • Saint-Martin-d'Hères

    Avenue Centrale,525, 38040, Saint-Martin-d'Hères

   • Valence

    51 rue Barthélémy de Laffemas, 26901, Valence

   Spørgsmål