Keystone logo
Grenoble Ecole de Management

Grenoble Ecole de Management

Grenoble Ecole de Management

Introduktion

Grenoble Ecole de Management (GEM) har opnået både national og international anerkendelse. GEM er mere end blot en skole, det er et åbent laboratorium, hvor 8.000 studerende og 500 medarbejdere lærer og arbejder hver dag for at løse komplekse problemer og overvinde store udfordringer for erhvervslivet og samfundet.

Vores skole blev grundlagt i Grenoble, en by med videnskab og teknologi, og har udviklet sin ekspertise inden for ledelse af teknologi og innovation i høj grad - en ekspertise, der nu er grundlaget for vores mærkes ekspertise og internationale renommé.

Ved at udvikle sin egen uddannelsesmodel er GEM blevet et center for eksperimenter, studier og skabelse. Skolen tilbyder 50 uddannelsesprogrammer på fransk og engelsk, der dækker alle niveauer af studier fra bachelor- til kandidatniveau, ph.d.-studier og efteruddannelse. Studerende kan deltage i programmer, der gennemføres i Grenoble, Paris, Berlin, Singapore, Moskva, Georgien eller Casablanca.

GEM er en højere læreanstalt (EØSU), der er tilknyttet handels- og industrikammeret i Grenoble, og er et af grundlæggerne af GIANT Innovation Campus i Grenoble. Skolen er akkrediteret af AACSB, EQUIS og AMBA og er medlem af den franske "Conférence des Grandes Ecoles". Dets programmer bliver regelmæssigt rangeret af store internationale økonomiske aviser og magasiner.

Vores mission

Gennem vores ekspertise inden for forvaltning af teknologi og innovation, vores tætte forbindelse til vores område og økosystem og vores evne til at foregribe og ledsage overgange bruger vi uddannelse og forskning til at give svar på det 21. århundredes store udfordringer og dermed bidrage til en verden, der er mere retfærdig, fredeligere og mere ansvarlig.

Hos GEM forener vi teknologi, innovation og samfund for at uddanne ledere og chefer til at handle i en verden i hastig forandring. Gennem en fælles indsats fremmer vi færdigheder og viden, der passer til udfordringerne i det 21. århundrede.

Campus funktioner

International

For at støtte international forretningsudvikling og uddanne ledere i multikulturelle situationer implementerede Grenoble Ecole de Management en vidtrækkende strategi for at udvikle sine internationale lokationer:

 • 2 campusser i Frankrig: Grenoble og Paris
 • 7 internationale campusser: Tyskland, Kina, USA, Georgien, Marokko, Rusland og Singapore
 • 5 internationale kontorer

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Grenoble

   Grenoble Ecole de Management 12, rue Pierre Sémard BP 127 , 38003, Grenoble

   • Grenoble

    Grenoble Ecole de Management 12, rue Pierre Sémard BP 127, 38003, Grenoble

    • Los Angeles

     Los Angeles, USA

     • Paris

      96 rue Didot, 75014, Paris

      Spørgsmål